Λιποθύμησε η Μαρινέλλα την ωρα που τραγουδούσε στη συναυλία στο Ηρώδειο

Maxresdefault
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ανησυχία για την υγεία της Μαρινέλλας . Η μεγάλη ερμηνεύτρια  του τραγουδιού,  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ αμέσως μετά την λιποθυμία που είχε πάνω στη σκηνή στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Μαρινέλλα είχε κουραστεί ιδιαίτερα στις πρόβες για τη συναυλία στο Ηρώδειο, καθώς ήθελε να είναι όλα τέλεια.

Μετά την ανακοίνωση για την αναβολή της συναυλίας οι μουσικοί  μαζεύουν τα όργανα και τα σκηνικά, ενώ και ο κόσμος άρχισε να  αποχωρεί με έκδηλη την αγωνία για την υγεία της Μαρινέλλας.

Δύο μόλις τραγούδια πρόλαβε να πει η Μαρινέλλα στην αποψινή της συναυλία στο Ηρώδειο, πριν καταρρεύσει ξαφνικά στη σκηνή, προκαλώντας τεράστια αγωνία στους φίλους και στο κοινό που είχε κατακλύσει το Ωδείο.

Τα πάντα συνέβησαν κατά την διάρκεια του τρίτου μόλις τραγουδιού που ερμήνευε, το πασίγνωστο «Τα λόγια είναι περιττά» μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.
Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθες εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 85χρονη ερμηνεύτρια σωριάστηκε λιπόθυμη στην σκηνή και αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να την στηρίξουν και να μην πέσει στο δάπεδο..

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.