Περαστικά να είναι Μαρινέλλα !

μαρινελα 1520x1000
Facebook
Twitter
LinkedIn

`Κι ήρθε η στιγμή που με δειλία προσπαθείς να γράψεις και να περιγράψεις τις άσχημες στιγμές  μιας ερμηνεύτριας που για 68 ολόκληρα ήταν  Κυπαρίσσι όρθιο πάνω σε λαϊκές σκηνές σε στάδια σε μεγάλες συναυλιακές  αίθουσες στα πέρατα του κόσμου. Η  εγκεφαλική αιμορραγία χτύπησε σαν κεραυνός την Μαρινέλλα στην  πιο φωτεινή της στιγμή  στον ιερό χώρο του Ηρωδείου .

R (1)

Στα πρώτα διαζώματα ,οι καθήμενοι αντελήφθησαν  ότι κάτι ”τρέχει” ,ακούσθηκαν μάλιστα και κάποιες ψιθυριστές παρατηρήσεις, όπως το ξαφνικό τρέμουλο στο χέρι ,το απλανές βλέμμα, επίμονο , στο μόνιτορ και η φωνή που σιγά σιγά έχανε τη δυναμική της. Ναι η Μαρινέλλα έπεσε στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου. Το κοινό πάγωσε. Οι μουσικοί έτρεξαν σιμά της .την πήγαν στο καμαρίνι της ,οι πρώτες πληροφορίες  έλεγαν ότι συνήλθε κάποια στιγμή, αλλά …

Η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε στο Υγεία. Πλάι της η κόρη της Τζορτζίνα  και οι συνεργάτες της. Και φυσικά οιι φωτορεπόρτερ και κάμερες , που κατέκλυσαν το γύρω του νοσοκομείου.

Οσοι ακολούθησαν ,θεατές; φίλοι; την Κυρία του ελληνικού τραγουδιού σήκωσαν τα χέρια και έκαναν ασπίδα για να μην πάρουν σε τούτες τις ανθρώπινες στιγμές στο φακό τους την Μαρινέλλα. Ηδη τα δεκάδες κινητά είχαν  πάρει μέσα στο Ηρώδειο σκηνές που κυκλοφορούν στο αδυσώπητο διαδίκτυο.

Και όπως είθισται ακούσαμε το πρώτο ανακοινωθέν από τον γιατρό που τη φροντίζει Ηλία Πολιτάκη

  Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.