Μαρινέλλα – Βιτάλη – Γλυκερία… περιοδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

της Λαμπριάνας Κυριακού

Η ιδέα της σύμπραξης, άρχισε από το περασμένο φθινόπωρο,  όταν  κλήθηκαν οι τρεις τους, να τραγουδήσουν  στην Κύπρο για  την «Europa donna».

Η  επιθυμία όλο αυτό το διάστημα, μεγάλωνε, με αποτέλεσμα  η σύμπραξη  αυτή να ανανεωθεί,  και να δρομολογήσει  ένα καινούργιο ταξίδι, αυτή τη φορά με συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.  Σε οκτώ  σημεία  της χώρας, που είναι και οι κεντρικές αρτηρίες των ραντεβού του πολιτισμού,  η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, οι τρεις από τις σπουδαιότερες  φωνές που έχουμε, θα εμφανιστούν και θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα, που πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει, με πρώτο σταθμό της περιοδείας,  το Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας στις 21 Ιουνίου.

“Είναι μεγάλη η συγκίνηση μου που συνεργάζομαι με αυτά τα δυο κορίτσια, λέει η Μαρινέλλα στη συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Zonars, έχω τρακ. Είναι δυο φωνές που θαυμάζω.  Δεν περίμενα ο θεός να μου έδινε τέτοιο δώρο, δηλαδή  να τραγουδήσω μαζί τους. Δοκιμαστήκαμε με μια ωραία εμφάνιση πριν από μήνες στην Κύπρο. Είδαμε  πόσο καλά ταίριαζαν οι φωνές μας, και είπαμε να το συνεχίσουμε και το καλοκαίρι και θα δούμε και για το χειμώνα.»

«Καταλαβαίνεται ότι είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι ο τρίτος κρίκος αυτής της συνεργασίας.  Περιμένω  την ώρα που θα ξεκινήσουμε αυτήν την καλοκαιρινή δουλειά. Η χαρά μου είναι που πάντα είμαι η σεκόντα,  η τρίτη φωνή, αυτή που θα κουμπώνει τις φωνές της Ελένης και της Γλυκερίας. Δεν είναι εύκολη αυτή η σύμπραξη, μπορεί να δουλέψουμε, μπορεί και να μην ξαναδουλέψουμε.  Μ αρέσει αυτό που κάνω. θα το τραβήξω όσο  μπορώ. Αυτά τα κορίτσια έχουν να δώσουν πολλά ακόμα.” Συμπλήρωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια.


Η Ελένη Βιτάλη μίλησε για την Μαρινέλλα με συγκίνηση και ευλάβεια, τονίζοντας ότι την βλέπει   μυθικό πρόσωπο. «Πάντα  έχω τρακ δίπλα της, και πάντα μαθαίνω από αυτήν. “Κάποτε μου είπε:  την φωνή σου να την κάνεις σαν λάστιχο, αλλά με την ελαστικότητα που έχει το λάστιχο και όχι να την σπάσεις.  Έχω μάθει πολλά από αυτήν.”

Ενώ η Γλυκερία συμπλήρωσε, ότι συνεχίζει και αυτή  να παίρνει μαθήματα και από τις δυο αυτές μεγάλες φωνές, όπως και αυτές παίρνουν μαθήματα από αυτήν – στο στήσιμο, στα σεγόντα κλπ.  Είναι τρισευτυχισμένη που αυτό  το πανέμορφο καλοκαίρι θα ταξιδέψουν και οι τρεις μαζί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και είναι χαρούμενη που ενώνουν τις  δυνάμεις τους και αλληλοσυμπληρώνονται.

Όπως μας είπαν η κάθε μια θα τραγουδήσει  τις δικές της επιτυχίες, αλλά θα έχουν την ευτυχή συγκυρία να τραγουδήσουν διαχρονικές επιτυχίες μαζί.

Το πρόγραμμα επιμελούνται οι Στέλιος Φωτιάδης και Δημήτρης Μαργιολάς. Δίπλα τους θα έχουν 13 σπουδαίους μουσικούς.

Έτσι επισφραγίστηκε και επίσημα αυτή η συνεργασία. Η υπόθεση στη σκηνή είναι γυναικεία στην Πλατεία είναι όλων μας.


 

Πρόγραμμα των συναυλιών:

Αθήνα Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας > 21 Ιουνίου

Πάτρα Γήπεδο Παναχαϊκής > 3 Ιουλίου

Θεσσαλονίκη Θέατρο Γης > 12 Ιουλίου

Ηράκλειο Παγκρήτιο Στάδιο > 17 Ιουλίου

Χανιά Εθνικό Στάδιο Χανίων > 19 Ιούλιου

Αρχαία Ολυμπία Θέατρο Φλόκα > 2 Αυγούστου

Φεστιβάλ Ολύμπου Αρχαίο Θέατρο Δίον > 9 Αυγούστου

Χαλκιδική Φεστιβάλ Κασσάνδρας Αμφιθέατρο Σίβηρης > 11 Αυγούστου


 

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

www.ticketservices.gr

Εκδοτήρια: Πανεπιστημίου 39

Τηλ. Κέντρο: 210 7234567

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 9.00 μ.μ.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 15€

 

{youtube}b-YvM4btdPQ{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.