Προετοιμασία για το συλλαλητήριο…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πάνω από 3000 πούλμαν ταξιδεψαν τη νύχτα απ΄ όλη την Ελλάδα για να βρεθούν στο συλλαλητήριο  που θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες λίγες ώρες πριν το συλλαλητήριο της Κυριακής 20/01/2019 για τη Μακεδονία. Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για εκατομμύρια διαδηλωτών που θα βρεθούν στο Σύνταγμα από όλες τις γωνίες της Ελλάδας.

Στο Σύνταγμα οι προετοιμασίες για το συλλαλητήριο,ενω, έχει στηθεί η εξέδρα από την οποία θα πραγματοποιήσουν ομιλίες ο πρώην γερουσιαστής ελληνοαμερικανός Κρις Σπύρου, εκπρόσωπος από το Άγιο Όρος, αλλά και η Αφροδίτη Μάνου.

Ακόμη θα προβληθεί βιντεοσκοπημένο το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος με επιστολή του ζητά από την ελληνική βουλή να μην προχωρήσουν στην ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.

 

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αττικό Μετρό οι σταθμοί Σύνταγμα, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο θα κλείσουν από τις 10.00 μέχρι νεοτέρας. Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, σύμφωνα με την αστυνομία, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, λόγω του αυριανού συλλαλητηρίου.Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση από σήμερα, στις 22:00, ενώ θα διακοπεί η κυκλοφορία από αύριο, στις 6:00, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες που θα επικρατούν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.