Το τρένο της Τατιάνας Λύγαρη θα σφυρίξει 7 χειμερινές παραγωγές

ligari_mamaakis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Με 7 παραγωγές θα ξεκινήσει το πνευματικό του ταξίδι, την απερχόμενη σεζόν 2011 – 2012, το Τρένοθέατρο Ρουφ, παρουσιάζοντας έργα από Μπρένταν Μπίαν μέχρι και θεατροσυγγραφικό ντεμπούτο του πολυπράγμονα Ηλία Μαμαλάκη.

Αρχικά στο Θεατρικό Βαγόνι θα παρουσιαστεί το «Ένας όμηρος» του Ιρλανδού Μπρένταν Μπίαν σε σκηνοθεσία της Λύγαρη και με τη μουσική που είχε συνθέσει ο Μίκης για το παρθενικό ελληνικό ανέβασμα του έργου το 1962.

Στην Παιδική Σκηνή θα δούμε να παίρνει σάρκα και οστά το θεατροσυγγραφικό ντεμπούτο του πολυπράγμονα Ηλία Μαμαλάκη με το έργο του «Το διασημότρενο του κυρίου Ιγνάτιου Ροδόλφου Ντε Λος Χούπα Γκλούπα».

Το Μουσικό Βαγόνι Orient Express, από την πλευρά του, θα φιλοξενήσει το «FaKebook Stories», μια μουσικοχορευτική παράσταση του συγκροτήματος Vice Versaκαι της χορογράφου Πέπης Ζαχαροπούλου που εμπνέεται, βέβαια, από τις «φιλίες» του Facebook.

Ενώ το Wagon Restaurant θα σερβίρει, μαζί με το προσεγμένο μενού του και διαδραστικά δρώμενα υπό τον τίτλο «Food?» που υπηρετούνται από οπερατικούς μονωδούς, βίντεο-περφόρμερ και χορευτές. Όσο για το επόμενο καλοκαίρι, η Λύγαρη ετοιμάζει αφενός μια ρεπετισιόν των πετυχημένων και πολυσυλλεκτικών «12 κουπέ» στο New Wagon, αλλά και μια περιοδεία σε μπαρ της Αττικής και της περιφέρειας με το «Γαϊδουροκαλόκαιρο» της Εγγλέζας Λούσι Μόρις. Α, και υπάρχει και η Αποβάθρα, όπου τον πρώτο λόγο έχουν τα εικαστικά. Τι άλλο να επιθυμήσει, δηλαδή, κανείς;

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.