Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας

AIGINA-MOUSIKO_thumb_medium300_
Facebook
Twitter
LinkedIn

Με τίτλο «Μ΄ένα τραγούδι πάντα ανοίγει ο δρόμος για τους ουρανούς», εμπνευσμένο από to στίχο του Νίκου Γκάτσου, ξεκινά, στις 12 Αυγούστου, το 6ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας. Το φεστιβάλ, διακρίνεται για το ιδιαίτερο, ποιοτικό του πρόγραμμα, το οποίο μπορούν να απολαύσουν

με χαμηλό εισιτήριό οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού. Στις 5 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί και μια προφεστιβαλική εκδήλωση για το καλωσόρισμα του θεσμού.

 H μουσική γιορτή θα φιλοξενηθεί σε τέσσερις μαγευτικούς χώρους της πόλης: στην παραλία της Αύρας, μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο της Κολώνας, στο αμφιθέατρο της οικίας Seegy στην Παχεία Ράχη και για πρώτη φορά φέτος στο ναό της Αφαίας και το Μουσείο Καπράλου.

 Με καλλιτεχνική διευθύντρια τη διάσημη σολίστ πιάνου Ντόρα Μπακοπούλου, το «Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας», με έμφαση στη μουσική δωματίου, διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2006. Από την πρώτη στιγμή γνώρισε μεγάλη αποδοχή από το φιλόμουσο κοινό.

 Το φεστιβάλ, που θα διαρκέσει ως τις 2 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές βραδιές όπως: Βραδιά με Μουσική Μπαρόκ, Βραδιά με Λήντερ του Σούμαν, Βραδιές με Μουσική Δωματίου, Βραδιά Γκάτσου, Βραδιά με Αμερικάνικες Μπαλάντες κ.α.

 Πηγή: ΑΜΠΕ

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.