Φιλανθρωπική Συναυλία με Ξαρχάκο στο Ηρώδειο

sinavlia_xarxakou
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Λαμπριάνας Κυριακού

Συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό  και   μαέστρο τον Σταύρο Ξαρχάκο θα έχουν την ευκαιρία

να παρακολουθήσουν, όσοι θα παρευρεθούν στο Ηρώδειο την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011.  Ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος υπό  το φως της Πανσέληνου του Σεπτεμβρίου, θα  διευθύνει την 12μελή Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής, με έργα των: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και Σταύρου Ξαρχάκου, σε ποίηση των: Νίκου Γκάτσου, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη, Νίκου Καζαντζάκη κ.ά.

Επι σκηνής  θα βρίσκονται τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες, η Έλλη Πασπαλλά, η Μάρθα Φριντζήλα αλλά και  μια νέα ερμηνεύτρια συστημένη από τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη Σπείρα – Σπείρα ,  Ηρω Σαΐα.  .

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν εξολοκλήρου στην Ένωση Μαζί για το Παιδί. Μια μαγική βραδιά που δεν πρέπει να χάσουμε.


Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Διονυσίου Αεροπαγίτου, Τηλ: +302103232771
Προπώληση εισιτηρίων
Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο10.00-14.00)
Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)
Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.ticketservices.gr (όλο το 24ωρο)


Πληροφορίες για την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και βοηθά περισσότερα από 10.000 παιδιά κάθε χρόνο. Πρόκειται για μια ένωση δέκα μη-κερδοσκοπικών φορέων, που ν εργάζονται για την ευημερία των παιδιών. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει κάθε μορφή βοήθειας σε παιδιά και νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους. Η Ένωση παρέχει ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη και ενημερώνει το κοινό για θέματα σχετικά με τα παιδιά. Επιπλέον, έχει θέσει σε λειτουργία τη «Γραμμή Βοήθειας 115 25 Μαζί για το Παιδί», μια γραμμή βοήθειας, στελεχωμένη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, που παρέχει δωρεάν συμβουλές και ατομικά ραντεβού, κατόπιν αξιολόγησης, σε παιδιά, νέους και γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ένωση, επισκεφθείτε το site www.mazigiatopaidi.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 77.82.281

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.