Η Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων από το Σεπτέμβρη

i_aliki_sti_hora_ton_thavmaton
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ένα ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας, της μαγείας, των ονείρων, για όλη την οικογένεια είναι «Η Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων» που θα φιλοξενηθεί την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Πέτρας και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Βεϊκου.


Οι περιπέτειες της Αλίκης θα ζωντανέψουν με τη μαγεία του Μαύρου Θεάτρου που μετά την πτώση της σε μια λαγότρυπα περιπλανιέται σε ένα φανταστικό κόσμο, ψάχνει πίσω από τον καθρέφτη και το μαγικό γυαλί να βρει το χαμένο βιολί της, συναντάει τον Λευκό Κούνελο, τον Γάτο του Τσεσάιρ που χαμογελάει, τον Τρελό Καπελά, την Κακιά Βασίλισσα -Ντάμα Κούπα- με τους στρατιώτες τραπουλόχαρτα, τα Λουλούδια που μιλάνε, αλλάζει τη μορφή και το μέγεθος της και βρίσκεται στις πιο παράξενες καταστάσεις.


Και όλα αυτά μαζί με αντικείμενα που μετακινούνται μόνα τους, να αιωρούνται με τους ήρωες που πετούν, να συρρικνώνονται ή και να εξαφανίζονται.


Απόδραση από τη μονότονη πραγματικότητα της καθημερινότητας, νοσταλγική επιστροφή στην παιδική μας ηλικία, στο μαγικό κόσμο που ονειρευόμαστε πίσω από τον καθρέφτη, ένα άνοιγμα στην πόρτα της φαντασίας, ένα ταξίδι μαγικό, πετώντας πάνω από τη Χώρα των Θαυμάτων, μαζί με τους ήρωες του παραμυθιού.


Στο Μαύρο Θέατρο δεν υπάρχουν διάλογοι, υπάρχει παντομίμα, και όλα είναι δυνατά: Οι παραδοσιακές θεατρικές τεχνικές του Μαύρου Θεάτρου, σε συνδυασμό με την παράλληλη προβολή που γίνεται, με υπερμεγέθης μαριονέτες και τα εφέ μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, δίνουν σε αυτά τα απαιτητικά έργα μια μορφή ευκολοκατανόητη και ελκυστική ταυτόχρονα, καταφέρνοντας να μας ταξιδέψουν στον κόσμο της φαντασίας, της μαγείας και του ονείρου.


Περιοδεία

6 Σεπτεμβρίου 21:00, ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ

9 Σεπτεμβρίου 21:00, ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙ

2 Σεπτεμβρίου, ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ

3 Σεπτεμβρίου, ΘΕΑΤΡΟ “ΣΑΡΑΣ” ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

5 Σεπτεμβρίου, ΚΑΣΤΡΟ “ΚΑΝΗΘΟΥ” ΧΑΛΚΙΔΑ

Τιμές εισιτηρίων : 15, 18, 12 ευρώ παιδικό


Προπώληση Εισιτηρίων:

www.ticketservices.gr, Public,Στοά Πεσμαζόγλου ( Πανεπιστημίου 39 ), τηλεφωνικά : 210 7234567

Cine Πετρούπολης, Λ. Πετρουπόλεως 168 – 210 5012391(8:00 μ.μ. – 11:00 μ.μ.)

Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης, 25ης Μαρτίου & Κ. Βάρναλη

(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

Πληροφορίες: 210 9514779, 6948261212

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.