Ροκ μαραθώνιος στο Κατράκειο

vasilis_kazoulis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Βασίλης Καζούλης, οι Magic De Spell, ο Τζώνυ Βαβούρας, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, η Τζώρτζια από τους “Μπλε” και πολλά ακόμα σημαντικά ονόματα του ελληνικού ροκ στήνουν ένα μεγάλο πάρτι στον Πειραιά.

Πρόκειται για έναν… μουσικό μαραθώνιο που θα γίνει σημερα, μια μεγάλη συναυλία που έχει ως στόχο να στηρίξει τους εθελοντές-διασώστες της πόλης, ένα Σώμα που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό Atlantis 105,2 FM και έχει ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός ασθενοφόρου. Η συναυλία θα διεξαχθεί στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, με ώρα έναρξης τις 6.00 μ.μ. και θα διαρκέσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ?8 ώρες, με την καθαρά συμβολική τιμή του εισιτηρίου να είναι στα 8 ευρώ.

Από τη σκηνή του Θεάτρου θα παρελάσουν, εκτός από τους προαναφερθέντες, οι 1550, Γυμνά καλώδια, Fly by wire, Κάρμα, Διονύσης Κωτσάκης + Carpe Diem, Άνθια, Ελισάβετ Καρατζόλη, Motivo 4, Argie, Χριστίνα Γκόλια, A-des-potes, Νίκος Σαπουντζάκης, Steve Tesser, Γωγώ Χονδρογιωργάκη και Νίκος Ρουμελιώτης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αtlantis 105,2 διοργανώνει τέτοιου χαρακτήρα μουσικές συναντήσεις, ένας σταθμός που έχει? παλέψει ιδιαίτερα με το ΕΣΡ για την επιβίωσή του, μολονότι πρόκειται για έναν από τους λίγους -αν όχι τον μοναδικό- καθαρά νεανικούς σταθμούς.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.