To prime time πρόγραμμα ξεκινά στον Alpha

alpha_tv_logo
Facebook
Twitter
LinkedIn

Tο prime time πρόγραμμα του Alpha για το Φθινόπωρο του 2011 θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου, και θα περιλαμβάνει ένα μίγμα από αγαπημένες εκπομπές που επιστρέφουν καθώς και νέες

σειρές. Συνολικά, πέντε πρεμιέρες θα πραγματοποιηθούν μέσα σε μια εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης και της μεγάλης επιστροφής του Λάκη Λαζόπουλου στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, το Πάμε Πακέτο, μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση. Οι αποστολείς ξετυλίγουν την ιστορία που κρύβει κάθε πακέτο και περιμένουν με αγωνία και συγκίνηση την αντίδραση των παραληπτών. Αυτή τη σεζόν, η δίωρη πλέον εκπομπή θα αφήνει συχνά το στούντιο και θα ταξιδεύει σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, με σκοπό να εκπληρώσει τις προσδοκίες, τις επιθυμίες και τα όνειρα των αποστολέων. Τι ανατροπές και εκπλήξεις τους περιμένουν;

Την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, τ Chart*Show – Your Countdown, η πιο δυνατή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται για την τρίτη της σεζόν. Κάθε επεισόδιο αποτελεί μία ιδιαίτερη αντίστροφη μέτρηση, γεμάτη ρυθμό, νοσταλγία, ανατροπές και αγωνία! Ποιο τραγούδι βρίσκεται στην κορυφή του θεματικού Top-30; Ποιος καλλιτέχνης θα κατακτήσει την κορυφή; Η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται διάσημους προσκεκλημένους, σχολιάζοντας μαζί τους το countdown με πολύ χιούμορ, ενώ δημοφιλείς τραγουδιστές ερμηνεύουν στο πλατό της εκπομπής τραγούδια από το Top-30.

Τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, το Κάτι Ψήνεται, η εκπομπή που άλλαξε τις συνήθειες των τηλεθεατών στις 20:00 και αναδείχθηκε σε νικητή της ζώνης, επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Κάθε εβδομάδα, μια ομάδα αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων, βγάζει τα μαχαίρια (και τα πιρούνια) καθώς συναγωνίζεται για τον τίτλο του καλύτερου μάγειρα και οικοδεσπότη, στοχεύοντας στο έπαθλο των €1500. Η εκπομπή εισβάλλει στα σπίτια επίδοξων σεφ σε όλη την Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη. Οι ερασιτέχνες μάγειρες σχεδιάζουν την τέλεια βραδιά για τους συνδαιτυμόνες τους και προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλο με ευφάνταστες παρουσιάσεις art de la table και γαστρονομικούς πειραματισμούς που άλλοτε εμπνέουν και άλλοτε προβληματίζουν.

Την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, η #1 εκπομπή επιστρέφει καθώς ο Λάκης Λαζόπουλος θα στήσει για ακόμα μια χρονιά το τσαντίρι του στον Alpha. Βάζοντας στο στόχαστρο της σάτιράς του την πολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα, καυτηριάζοντας την ελληνική πραγματικότητα, και λέγοντας μεγαλόφωνα αυτά που οι υπόλοιποι σκέφτονται, στο τσαντίρι του Λάκη θα γίνει και πάλι της Τρίτης! Με τη διεισδυτική του ματιά, τα εύστοχα σχόλιά του, το ανατρεπτικό, καυστικό χιούμορ του και τους προσκεκλημένους του, θα ψυχαγωγήσει, θα συγκινήσει αλλά και θα προβληματίσει.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.