«ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ»… Κώστας Κατσαρής στην Αυλαία

kostas_katsaris
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μια κωμωδία στα όρθια θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε, από τον Κώστα Κατσαρή, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 στην Αυλαία.

Ο Κώστας Κατσαρής, από νεαρή ηλικία έδειξε ενδιαφέρον για τη μουσική και το θέατρο, ασχολίες που του χάρισαν πολλά βραβεία κατά την περίοδο της εφηβείας του. Μόλις 19 ετών, και επαναφέρει στις μπουάτ το «Stand up comedy», κάτι που απουσίαζε από τα δρώμενα για αρκετά χρόνια.

Οι στίχοι του διανθίζουν τις δισκογραφικές δουλειές του Πάνου Μουζουράκη, του Λεωνίδα Μπαλάφα και των Lexicon Project. Μία ακόμη επιτυχημένη συνεργασία του ήταν αυτή με το Μίλτο Πασχαλίδη το 2010, όπου περιόδευσαν σε όλη την Ελλάδα. Την ίδια περίοδο ανέβασε με το Γιώργο Χρανιώτη στο «Σταυρό του Νότου» τη θεατρική παράσταση «Φαντάσματα».

Την περίοδο αυτή ασχολείται με το Stand up comedy: «μία κωμωδία στα όρθια» με πολύ χιούμορ, σάτιρα, αυτοσχεδιασμούς και πάνω απ’ όλα μουσική. Οι περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα και η ανταπόκριση του κοινού φανερώνουν πως και φέτος…έχει να μας πει ακόμα πιο πολλά!

«Κανείς δεν πρόκειται να ξεφύγει από το στόμα του»…

{youtube}EF3cfLkuTHE{/youtube}

{youtube}RVetX-rHEZM{/youtube}

Ώρα έναρξης 22.30
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί / μπίρα)

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.