Η «Ακτή στην οδό Πειραιώς» υποδέχεται το «Ταμείο Αλλεργίας» στις 21 του Οκτώβρη!

image002
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Λιάνας Μπουκουβάλα

  Εκτός από το τεράστιο ποσοστό των Ελλήνων που κάθε μήνα επισκέπτεται το ταμείο ανεργίας του ΟΑΕΔ, το φετινό χειμώνα  αρκετοί από εμάς θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν και το κατώφλι του «Ταμείου Αλλεργίας» στη μουσική σκηνή «Ακτή στη οδό Πειραιώς»!

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα που έρχεται φέτος να ταράξει τα νερά της ελληνικής μουσικής σκηνής των Αθηνών. Ο χώρος που στα πέντε χρόνια λειτουργίας του έχει φιλοξενήσει δεκάδες σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μπάμπης Στόκας, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Λάκης Παπαδόπουλος, ξεκινά την φετινή χειμερινή περίοδο εξίσου «δυνατά»!

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ευρηματικός, πολυτάλαντος και μοναδικός στο είδος του, ο Σάκης Μπουλάς, μια εκλεκτή προσωπικότητα στο χώρο της μουσικής και του θεάματος,  ο Δημήτρης Σταρόβας, ένας ξεχωριστός πολυδιάστατος καλλιτέχνης που γνωρίσαμε από τους “Άγαμοι Θύται”, θα είναι οι άνθρωποι που από το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου αλλά και Παρασκευή και Σάββατο θα πλημμυρίζουν τη σκηνή της οδού Πειραίως μουσικές και χρώματα με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν!

Την μουσική αυτή «μαγική ομάδα» συμπληρώνουν ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Γιάννης Κούτρας, υποσχόμενοι αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια, θεατρικά πολιτικοκοινωνικής σάτιρας και ανθρωπίνων σχέσεων αλλά και στοιχεία stand up comedy. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Εκπληκτικές φωνές, μοναδικές μελωδίες αλλά και άπλετο χιούμορ είναι η συνταγή που θα κάνει σίγουρα την μουσική σκηνή της οδού Πειραιώς να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τον απανταχού μουσικόφιλων αυτό τον χειμώνα!!!  

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.