Στο σανίδι η κόρη της Κατσέλη, Αμαλία Αρσένη

theater-big-thumb-large
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Η κόρη της υπουργού Λούκας Κατσέλη  και του παλιού τσάρου της Εθνικής Οικονομίας Γεράσιμου , η Αμαλία Αρσένη θα ντεμπουτάρει στο σανίδι. Γόνος μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές οικογένειες συνεχίζει την παράδοση. Εγγονή του αξέχαστου Πέλου Κατσέλη που έκανε σπουδαία σχολή στο θέατρο και της μεγάλης ηθοποιού Αλέκας Κατσέλη , από την οποία κληρονόμησε το ταλέντο η θεία της  Νόρα Κατσέλη , η μικρή δεν μπορούσε παρά να έχει το γονίδιο , το οποίο και καλλιέργησε από πολύ νωρίς. Πριν ακόμα αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο είχε πάρει την απόφασή της να υπηρετήσει την υποκριτική τέχνη. Πήρε μαθήματα κλασικού θεάτρου στο London Academy of Μusic και τώρα συνεχίζει στο Smith College της Μασαχουσέτης  όπου διευρύνει τις σπουδές της στο θέατρο και στον κινηματογράφο . Με άδεια των καθηγητών της η 21χρονη Αμαλία Αρσένη διέκοψε προσωρινά τη φοίτησή της για να έρθει στην πατρίδα να κάνει την παρθενική της θεατρική εμφάνιση στην πατρίδα.

Θα παίξει τον ρόλο ενός 14χρονου κοριτσιού  που πάσχει από νοητική στέρηση στην παράσταση του έργου «Στάλερχοφ» του Γερμανού συγγραφέα Φραντς Χάβερ Κρετς. Ρόλο που κέρδισε με την αξία της και ύστερα από οντισιόν.

Η  Αμαλία Αρσένη στάθηκε τυχερή στο ξεκίνημά της, γιατί έπεσε στα χέρια ενός σπουδαίου σκηνοθέτη από τη νεώτερη γενιά όπως είναι  ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ιδρυτής και εμψυχωτής του «Θεάτρου Νέου Κόσμου» , εκεί που θα ανεβεί η παράσταση. Όπως μάθαμε, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός είναι ενθουσιασμένος από τη νεαρή ηθοποιό, η οποία όσο ταλαντούχα είναι αλλά τόσο είναι και υπάκουη. Αντιμετωπίζει με σεβασμό τον δημιουργό και τους συναδέλφους και κάνει τα πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα της παράστασης.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί να δοθεί στις 14 Ιανουαρίου.  Ως τότε η Αμαλία Αρσένη δεν θα ασχοληθεί με τίποτα άλλο παρά με το ρόλο που ανέλαβε να διεκπεραιώσει.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.