Σε πάνω 255εκ παιδιά δεν θα έρθει ο Αη Βασίλης Φέτος !!

Unicef
Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Άκη Ρούσσου 

Πάει πολύς καιρός που η ανθρωπότητα έχει χάσει την επαφή της με την πραγματική ζωή!!! Όλη την βία της παγκόσμιας απληστίας του Επεκτατισμού των αγορών την πληρώνουν τα παιδιά του κόσμου όλου!!!

5,5 εκ παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από την ασιτία και από την έλλειψη στοιχειωδών φαρμάκων που θα μπορούσαν να φέρουν τα πράγματα σε μια ισορροπία!!!

Πολλές οργανώσεις κάνουν Μαραθώνιους και εκδηλώσεις αγάπης σαν ζητιανιά μέσα  στις γιορτές και μετά τίποτε!!! Όλοι θυμούνται την τρίτη ηλικία αλλά και τα παιδάκια του κόσμου δυο τρεις περιόδους τον χρόνο λες και τα παιδιά μπορούν να ζήσουν με αυτά τα ψίχουλα αγάπης που παίρνουν από την πλούσια Δύση.

Η Αφρική αλλά και πολλά παιδάκια στη Ασία, στις πρώην Σοσιαλιστικές Χώρες που βρίσκονται στα Βαλκάνια περνούν τα χειροτέρα Χριστούγεννα όλων των εποχών!!!

Η αδυσώπητη λαίλαπα των αγορών που θέλει τους λαούς ακόμη φτωχότερους κάθε χρόνια επιβάλλει αυτήν την ζωή που είναι στα χαρτόνια και στις γέφυρες!!!Απόψε θα κοιμηθούν στο δρόμο 200 εκ παιδιά!!!

Σε αυτά τα παιδιά δεν θα έρθει ποτέ ο Αη ΒΑΣΙΛΗΣ γιατί λες και η μοίρα παίζει ένα ηλίθιο  παιχνίδι, λες  τα ξέχασε!!!  Κανείς δεν θα τα ψάξει μέσα στα σαλόνια ,μαζί με όλους εκείνους του ευαίσθητους κυρίους και κυρίες που συμμετέχουν στα κοσμικά Γκαλά , γιατί αυτοί ξέρετε δεν ξεχνούν να ζουν καθημερινά εις βάρος κάποιων που δουλεύουν σκληρά 10 και 12 ώρες για τα μεροκάματα της πείνας!!!

Δεν θέλω επίσης να σας πω πόσα είναι τα παιδάκια του trafficking   τα εκμεταλλεύονται στην  παιδική πορνεία, γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσετε να κοιμηθείτε και απόψε.

Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά όσοι θα μπορέσετε να κοιμηθείτε ήσυχοι κι απόψε…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.