Πρόγραμμα Ιανουαρίου της μουσικής σκηνής Αυλαία

thanos_and_friends_aulaia
Facebook
Twitter
LinkedIn

ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ {ACOUSTIC LIVE ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ}

Μια μοναδική μουσική συνάντηση και συνύπαρξη πάνω στη σκηνή της Αυλαίας, στις 5 Ιανουαρίου,  από ανθρώπους που τους ενώνει η φιλία και η αγάπη πάνω και κάτω από τη σκηνή…σ΄ αυτήν την ίδια πόλη που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν συνεχίζοντας να δημιουργούν τα αδέσποτα και πολλές φορές λυτρωτικά τους τραγούδια

Μια συνεύρεση φίλων μουσικών σε μια ακουστική βραδιά που προβλέπεται να γράψει τη δική της ιστορία.

Θάνος Ανεστόπουλος: πιάνο, κιθάρα, φωνή

Νίκος Γιούσεφ: μουσικό πριόνι, μπάσο

Alex K. (Last Drive): φυσαρμόνικα, κιθάρα, φωνή

Lolek: κιθάρα, φωνή

Μανώλης Αγγελάκης (Illegal Operation): κιθάρα, φωνή

Στάθης Ιωάννου (Illegal Operation): κιθάρα, φωνή

και άλλοι φίλοι μουσικοί…

Θα προλογίσει ο ποιητής Γ. Ι. Μπαμπασάκης

Ώρα έναρξης 22.00

Τιμή εισιτηρίου 10 €

psaradonis_afisaΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΓΕΝΑΡΗ

ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ

Παραδοσιακός και ανατρεπτικός συνάμα,  πρωτόγονος και ταυτόχρονα πρωτοποριακός  ο Ψαραντώνης θα ερμηνεύσει κρητικά τραγούδια και δικές του συνθέσεις για δυο βραδιές (6 και 13 Γενάρη) στην Αυλαία.

Ώρα έναρξης 22.30

Είσοδος με πότο 10 €

manos_haig_makis_afisaΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΓΕΝΑΡΗ

HAIG YAZDJIAN – ΜΑΝΟΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΠΟΥΛΟΣ –  ΜΑΚΗΣ ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΗΣ

Τρεις μουσικές φυσιογνωμίες που δρουν στην περιοχή του λεγόμενου ethnic, αλλά με καθαρά διεθνικές προδιαγραφές, βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί. Ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος, ο Haig Yazdjian και ο Μάκης Αμπλιανίτης έχουν βρει τους δικούς τους προσωπικούς τρόπους και δρόμους για να κάνουν συναρπαστικά μουσικά ταξίδια.

Αυτή τη φορά ενώνουν τα καλλιτεχνικά τους οράματα σε ένα κοινό οδοιπορικό που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις προσωπικές τους δισκογραφίες, ανοίγματα σε δημοτικές παραδόσεις, όπως της Ελλάδας και της Αρμενίας, αλλά και απρόσμενους αυτοσχεδιασμούς.

Στην κοινή τους μουσική συνυπάρχουν οι διονυσιακοί ρυθμοί με ποικίλες αποχρώσεις λυρικότονων μελωδιών, που μεταμορφώνονται σε ένα ταξίδι που περνά μέσα από οικείες μνήμες αλλά και από πρωτόγνωρα και ασυνήθιστα ηχητικά μονοπάτια. Ο Μάκης Αμπλιανίτης ως κιθαρίστας έχει εμπειρίες από τη σύγχρονη μουσική και τη τζαζ αλλά έχει εμβαθύνει και στις world μουσικές. Ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος, πέρα από κλαρίνο που βγάζει φωτιά, έχει μια πλούσια συνθετική πορεία και μια ευρεία ερμηνευτική γκάμα, και ο Haig Yazdjian στο ούτι αποτελεί καθρέφτη ολόκληρης της ανατολίτικης μουσικής παράδοσης…

Μάνος Αχαλινωτόπουλος: κλαρίνο, καβάλ, φλογέρες, τραγούδι 

Haig Yazdjian: ούτι, τραγούδι

Μάκης Αμπλιανίτης: κιθάρες, τραγούδι

Γιάννης Κιριμκιρίδης: πιάνο, πλήκτρα

Μιχάλης Κουμπιός: καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος

Ώρα έναρξης 22.30 

Τιμή εισιτηρίου 10 €

batmanΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ

Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ

Ο Μπάτμαν (κατά κόσμον Γιώργος Νάσιος), ιδρυτής και ιδιοκτήτης του θρυλικού bar [Μπάτμαν] των Αθηνών, λάτρης και βαθύς γνώστης του λαϊκού τραγουδιού,

για ένα βράδυ στην Αυλαία με φίλους μουσικούς και τον ίδιο πίσω από το μικρόφωνο… 

Ώρα έναρξης 22.00

karipis-ifantidis_afisa_2ΤΡΙΤΗ 10 ΓΕΝΑΡΗ

ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΙΠΗΣ 

Ρυθμοί και μελωδίες του Πόντου από δύο εξαιρετικούς παίχτες της ποντιακής λύρας και των κρουστών…

Ηλίας Υφαντίδης: κεμεντζές, τραγούδι

Βαγγέλης Καρίπης: κρουστά

Ώρα έναρξης 22.00

Τιμή εισιτηρίου 10 €


ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΓΕΝΑΡΗ

B.D.FOXMOOR

Για τρία Σάββατα του Γενάρη (14, 21 και 28/1) ο B.D.Foxmoor, κατά κόσμον  Μιχάλης Μυτακίδης, των Active Member θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή Αυλαία στο Βοτανικό, δημιουργικά δραστήριος όσο ποτέ -και όχι μόνο επειδή οι καιροί το ζητάνε. 

Ο ίδιος, σχεδόν είκοσι χρόνια τώρα, αφουγκράζεται τη βαθιά πολιτιστική κρίση και την ανάγκη να κάνουμε πράξη τα λόγια μας. Αυτό σημαίνει η μουσική που δημιουργεί και βάφτισε Low Bap: την ουσιαστική σχέση που οφείλουν να έχουν οι λέξεις με τη ζωή. Το αυτονόητο δηλαδή και τίποτα άλλο πιο περίπλοκο από αυτό. Από εκεί κι έπειτα, με οδηγό τις λέξεις και το Hip hop κώδικα ανακαλύπτει πολλούς καινούριους ήχους και τρόπους να πει τις ιστορίες του -ξεφεύγοντας πολύ συχνά από τα γνωστά μουσικά του μονοπάτια.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε τη δέκατη προσωπική του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Dublaz», ένα ορχηστρικό album με τίτλους από ονόματα επαναστατών και ανθρώπων σπουδαίων των οποίων η ιστορία διάλεξε να αποσιωπήσει το έργο… Επίσης τον Ιούνιο, κυκλοφόρησε μαζί με τη Sadahzinia τον καινούριο δίσκο των Active Member «Στων Βουβών την Εσχατιά». 

Τα δισκογραφικά του νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε μαζί με τον Jamoan (κιθάρα, κρουστά, φωνή) το album «Ο Χειμώνας» αποτέλεσμα του project τους που ονομάζουν La Bruja Muerta, και με αφορμή την ομώνυμη ταινία -της οποίας αποτελεί το soundtrack- που γυρίστηκε το Νοέμβρη σε Ελλάδα και Αγγλία.

Τις τρεις αυτές βραδιές στην Αυλαία, θα παρουσιάσει τραγούδια από τις πρόσφατες δουλειές του αλλά και από όλη τη δισκογραφία του με τους Active Member σε ένα πρόγραμμα τρεισήμισι περίπου ωρών. Στις συναυλίες αυτές θα συμμετέχει το γκρουπ Χνάρια. 

Πληροφορίες: 

http://www.lowbap.com/gr/artistdetails.asp?artistsid=5

2104022413 (8ctagon)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Τιμή εισιτηρίου 10 € 

Μουσική σκηνή Αυλαία

Αγίου Όρους 15, Βοτανικός

2103474074

www.avlea.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.