Τέλος καλό, όλα καλά για το Ντίνο Καρύδη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Η μεγάλη φουρτούνα για το Ντίνο Καρύδη πέρασε .« Όλα πήγαν καλά». Αυτή την απάντηση έδωσε στην «Avecnews» η Τζούλια Αργυροπούλου λίγη ώρα,  αφού βγήκε από το χειρουργείο ο σύζυγός της  Ντίνος Καρύδης.

Ο πολύ καλός ηθοποιός υπεβλήθη σήμερα σε μια πολύ λεπτή επέμβαση στο έντερο ύστερα από έντονο άλγος στην κάτω κοιλιακή χώρα, που συνοδευόταν από συμπτώματα αιμορραγίας και ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό το Ντίνο Καρύδη.

Στο προσκέφαλό του η σύντροφός του στη ζωή και στη σκηνή χρόνια τώρα και η αγαπημένη του μοναχοκόρη , η πρωταγωνίστρια Σμαράγδα Καρύδη που πάντα στηρίζει τους γονείς της στις δύσκολες ώρες και βέβαια τον συνόδευσαν οι ευχές όλων των συναδέλφων του στο θέατρο, που είναι τόσο αγαπητός.

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου που πολύ ανησύχησε για την κατάσταση του καλού της φίλου και συναδέλφου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σχολίασε:

«Με το Ντίνο βγήκαμε μαζί στο θέατρο στον θίασο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο «Reχ» στην παράσταση του έργου «Τόπο στους νέους». Έκτοτε συνεργαστήκαμε πολλές φορές μαζί. Τον είχα πρωταγωνιστή σε παραστάσεις μου, όπως στην «Κολπατζού». Είναι πολύ καλός και πολύ δυνατός και θα το ξεπεράσει . Του εύχομαι περαστικά».

«Η χειρότερη ώρα» για το Ντίνο Καρύδη πέρασε ανεπιστρεπτί.

Ο ίδιος προχθές που μιλήσαμε είχε μεγάλη αγωνία ενόψει της σημερινής επέμβασης. Όλα όμως, πήγαν πολύ καλά .Θα χρειαστεί βέβαια ενάμιση μήνα για να αναρρώσει πλήρως , όπως του είπε ο θεράπων ιατρός του , ο διευθυντής της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής του Αγίου Σάββα καθηγητής Πλατανιώτης , που τον χειρούργησε.

Ένα διάστημα που δεν θα του επιτρέψει να επιστρέψει στην παράσταση του έργου «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκριν» που πρωταγωνιστούσε ,κάτι που επιθυμούσε τόσο η ψυχή του:

« Λυπάμαι πολύ που δεν θα παίξω τον σπουδαίο αυτό ρόλο , που σπάνια δίνεται η ευκαιρία σε ηθοποιό να ενσαρκώσει…» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.