Επιστρέφει μόνη στη σκηνή η Χρύσα Ρόπα

chrysa_ropa
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

 Με μια ισχυρή ομάδα επιστρέφει στο σανίδι η Χρύσα Ρόπα.

Μπορεί να ναυάγησε η παράσταση που ετοίμαζε μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά ο Mister «ΑλΤσαντήρι» είναι δίπλα της και τη στηρίζει και στη νέα της θεατρική δουλειά, αφού ο ίδιος μετέφρασε και διασκεύασε το έργο που παρουσιάζει.

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια θα ερμηνεύσει έναν μονόλογο και θα κληθεί από σκηνής να θίξει θέματα που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα , όταν μένει μετέωρη ύστερα από έναν ξαφνικό χωρισμό.

Tι γίνεται όταν μια γυναίκα γνωρίζει τον πρώτο άντρα στη ζωή της, τον ερωτεύεται παράφορα, τον παντρεύεται και του αφοσιώνεται ολόψυχα, αλλά αυτός μια ωραία πρωία της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν; Τι γίνεται όταν αυτή δεν ξέρει να τον διεκδικήσει και τον αφήνει να φύγει; Τι κάνει αυτή, όταν ο ίδιος που αποφάσισε να χωρίσουν, την κατηγορεί ότι δεν τον διεκδίκησε και τον άφησε να φύγει;

Σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα δίνεις απαντήσεις η Χρύσα Ρόπα ερμηνεύοντας τον  τραγικά κωμικό μονόλογο ΄΄Ετσι χώρισα΄΄ της Γκεραλντίν Άρον , σε διδασκαλία του Γιώργου Κιμούλη  που θα παρουσιάζεται στο θέατρο «Αμιράλ», της οδού Αμερικής από τις 24 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη με Κυριακή.

Η μετάφραση και η διασκευή είναι του Λάκη Λαζόπουλου ενώ την μουσική έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Τα κοστούμια σχεδίασε ο Γιάννης Μετζικώφ και τους φωτισμούς επιμελήθηκε η Κατερίνα Μαραγκουδάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.