«Βρώμικα Κόλπα» στο θέατρο STUDIO Κυψέλης

vromika_kolpa_studio_kypselis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012, στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, θα πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «Βρώμικα Κόλπα», του David Foley, σε μετάφραση Κωνσταντίνας Ρίτσου και σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού,

στο θέατρο STUDIO Κυψέλης –Αίθουσα «Βίλμα Κύρου» (Κυψέλης και Σπετσοπούλας 9, Κυψέλη –τηλ. 210-88.19.571).

Πρόκειται, σύμφωνα με τη γνώμη των κριτικών, για ένα από τα τρία καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου, μαζί με την “Παγίδα θανάτου” και το “Σλουθ”. Το πολύκροτο αυτό ψυχολογικό θρίλερ φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τo Studio Κυψέλης και οι Θεατρίνων θεατές, μετά την επί δύο συνεχιζόμενες σαιζόν επιτυχία του “Χόρεψε με ως το τέλος του κόσμου”.

Μια ιδιόμορφη ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μια διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων και ένα νεότερό της γοητευτικό άντρα γίνεται αφορμή για μια παράσταση γεμάτη σασπένς, που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. ‘Ερωτας, άνισα παιχνίδια ερωτικής διεκδίκησης, εφιάλτες από το παρελθόν και ένα μυστηριώδες σμαράγδι υφαίνουν την πολύπλοκη, όσο κι εντυπωσιακή, αυτή η ιστορία. Το ιδιαίτερο έγκειται στην παραστασιοποίηση, αφού ο σκηνοθέτης επέλεξε να “εγκλωβίσει” τους ήρωες σε ένα κλειστό δωμάτιο και ο θεατής καλείται να παρακολουθήσει την παράσταση κυριολεκτικά πίσω από ένα –διάτρητο- τοίχο! Άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό η παρουσία ζωντανής μουσικής –πιάνο- που υπογραμμίζει τα δρώμενα.

Το βασικό γυναικείο ρόλο της Καμίλ Ντάρκους, που στην Ευρώπη και την Αμερική παίζουν σημαντικές πρωταγωνίστριες, ερμηνεύει η Μαρία Αλιφέρη, με συμπρωταγωνιστές το Χρήστο Λιακόπουλο και το Μάριο Ντερντέ.

Τo Studio Κυψέλης, που και φέτος εφαρμόζει με επιτυχία το εναλλασσόμενο ρεπερτόριο, προσφέρει στους ανέργους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση πληρώνοντας τα δύο άτομα το αντίτιμο ενός φοιτητικού εισιτήριου.

«Βρώμικα Κόλπα» του David Foley

Μετάφραση: Kωνσταντίνα Ρίτσου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λιβανός
Στίχοι τραγουδιών-Σύμβουλος: Μαριάννα Τόλη
Σκηνικά-Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη
Μουσική: Johannes Mueller
Φωτισμοί: Socole Tomcini
Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Αλμαλής

Ηθοποιοί αλφαβητικά: Μαρία Αλιφέρη, Χρήστος Λιακόπουλος, Μάριος Ντερντές

Χώρος: Θέατρο Studio Κυψέλης, Κυψέλης και Σπετσοπούλας 9, Κυψέλη
Έναρξη: Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Παραστάσεις: κάθε Παρασκευή μεταμεσονύκτια στις 00.00΄ ακριβώς, Σάββατο στις 9.00΄ μ.μ. και Κυριακή στις 8.00΄ μ.μ.
Διάρκεια: 1.40΄

Παραστάσεις έως: Τέλος Μαΐου 2012
Χωρητικότητα Θεάτρου: 80 θέσεις

Εισιτήρια: 17 Ευρώ, 12 Ευρώ (φοιτητικό-συνταξιούχοι), 12 Ευρώ για 2 άτομα στους κατόχους κάρτας ανεργίας, Ατέλειες δεκτές, ισχύουν εισιτήρια Εργατικής Εστίας
Κρατήσεις: τηλ. ταμείου: 210-88.19.571

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.