Ο Χάρρυ Κλυνν «θα έχουμε μεγάλες κοινωνικές αναταραχές»

Facebook
Twitter
LinkedIn

μιλάει στη Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου

Χρεοκοπημένος επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στις μπουάτ ο Χάρρυ Κλυνν με την παράσταση “Όποιον πάρει ο Χάρρυς”. O “Γελωτοποιός της Ρωμιοσύνης” θα στρέψει τα βέλη προς  όλες τις κατευθύνσεις, ενώ απευθυνόμενος στους Τριακόσιους της Βουλής τους δηλώνει ευθαρσώς “Δεν θα σας επιστρέψουμε να βάλετε υποψηφιότητα”…

“Αυτό είναι το σλόγκαν μας” δηλώνει ο Χάρρυ Κλυνν στην “Avecnews” και μιλάει για την παράσταση που ετοιμάζει πυρετωδώς για να κάνει την πρεμιέρα του αρχές Μαρτίου στην “Αποθήκη” του Μύλου της Θεσσαλονίκης.

“Είναι μια παράσταση δυόμισι ωρών βασισμένη στη σάτιρα, στο καλό τραγούδι και στα multimedia” διευκρινίζει ο ίδιος, που για να επιτευχθεί ο στόχος του επέλεξε τους καλύτερους μουσικούς από τη συμπρωτεύουσα και συγκρότησε την μπάντα του με την επωνυμία “Χρεοκοπημένοι”  . Το σχήμα πλαισίωσε με τρεις νέους πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές, όπως είναι η Μαίρη Δούτση, η Ροντίνα και ο Δαμιανός Νικολαϊδης ,και ως πρώτο όνομα κάλεσε τον Ηλία Κλωναρίδη. Ο Χάρρυ Κλυν θα τραγουδήσει, θα παίξει έχοντας στο πλευρό του το μόνιμο  τα τελευταία χρόνια συνεργάτη του Δημήτρη Μιναρτζή.

“Κάνω επίθεση στους πολιτικούς με κάποιες προφητικές αναφορές μου που από το 1983  όπως λέω στο “Δοξάστε με” για την συμπεριφορά μέχρι σήμερα.  Πέραν τούτων δεν βγάζω απέξω την ευθύνη τη δική μας, τους εαυτούς μας δηλαδή.  Κάνω σκληρή κριτική και στον Έλληνα που ψηφίζει και αναδεικνύει αυτά τα πρόσωπα και είναι ένα κομμάτι της διαφθοράς, της  υπάρχουσας διαφθοράς που ξεκινάει από το σπίτι και τελειώνει στο γραφείο του όποιου Πρωθυπουργού” υπογραμμίζει ο Χάρρυ Κλυνν δίνοντας το στίγμα αυτής της δουλειάς, που θα δει και το αθηναϊκό σκηνή από το “Gagarin”.

Σχολιάζοντας την γενικότερη κατάσταση ο σπουδαίος συγγραφέας και ηθοποιός  καταθέτει τις εκτιμήσεις του:

“Τα πράγματα   γενικότερα τα βλέπω πολύ άσχημα. Δεν έχουμε μπει ακόμα στο δίαυλο της δυστυχίας , αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα χρεοκοπήσουμε και έχουμε ήδη χρεοκοπήσει αλλά και με σφραγίδα και πιστεύω ότι θα έχουμε κοινωνικές εκρήξεις πολύ μεγάλες . Κι αυτό που μπορώ να ευχηθώ είναι να μπορούσαμε να απαλλαγούμε από αυτή τη γενιά , πέραν της τιμωρίας που τους αξίζει. Πιστεύω, ότι κάποια στιγμή η δικαιοσύνη θα σταθείς στο ύψος της και θα τιμωρήσει αυτούς τους δοσίλογους και τους προδότες , γιατί παραβίασαν το σύνταγμα , τη λαϊκή κυριαρχία, που είχαν ορκιστεί ότι θα υπερασπιστούν. Και δεν βγάζω έξω στην προκειμένη περίπτωση και ιδιαίτερα τα δύο αυτά κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα….»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.