Ο Όζι Όσμπορν στο Rockwave

ozzy_osbourne
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Oζι Οσμπορν θα έρθει τελικά στην Αθήνα αλλά χωρίς τους… «Βlack Sabbath». Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του Tony Iommi, o οποίος πριν λίγους μήνες διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες,

ανέτρεψε εντελώς τα σχέδια του θρυλικού συγκροτήματος και την προγραμματισμένη παγκόσμια περιοδεία τους. Αυτά είναι τα κακά νέα.

Τα καλά νέα είναι πως ο Oζι Οσμπορν, προκειμένου να μην «κρεμάσει» τις εταιρείες που είχαν κλείσει τις συναυλίες και να μην απογοητεύσει τους πιστούς θαυμαστές του, αποφάσισε να πραγματοποιήσει τελικά τις περισσότερες από τις προγραμματισμένες συναυλίες, συνοδευόμενος όμως από άλλη μπάντα. Γι’ αυτό και οι συναυλίες θα έχουν τον τίτλο «Ozzy Osboyrne & Friends».

Στη συναυλία, που θα δώσει την 1η Ιουλίου στο «Terra Vibe» στη Μαλακάσα, στο πλαίσιο του «Rockwave Festival», θα παίξει, μαζί με τον Ozzy, ένα ακόμη μέλος των «Black Sabbath», o Geezer Butler, ο παλιός φίλος και συνεργάτης του Slash, o επί χρόνια κιθαρίστας της προσωπικής μπάντας Zakk Wylde και ο δικός μας Gus G.

Την ίδια ημέρα θα εμφανιστεί και το power metal συγκρότημα «Unisonik», στους κόλπους του οποίου έχουν ξανασμίξει δύο παλαιότερα μέλη των θρυλικών «Halloween», ο τραγουδιστής Michael Kiske που κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε ελληνικό έδαφος και ο Kai Hansen.

Η διοργανώτρια εταιρεία ανακοίνωσε πως όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τη συναυλία των «Black Sabbath» και θέλουν να τα εξαργυρώσουν μπορούν να το κάνουν μέχρι τις 31 Μαρτίου. Στο μεταξύ η προπώληση συνεχίζεται.

Α.Κ.
Πηγή: Έθνος

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.