Στο κλαμπ των πολύτεκνων ο Νίκος χατζηνικολάου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

 Πολύτεκνος πλέον ο Νίκος Χατζηνικολάου, κι αν ποτέ χρειαστεί θα ζητήσει άδεια για περίπτερο, χρησιμοποιώντας το δικαίωμα που  δίνει ο νόμος στους πολύτεκνους , όπως ο ίδιος είπε χαριτολογώντας στην χθεσινή ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real Fm, όπου ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση, ότι η σύζυγός του κυοφορεί το τέταρτο παιδί του!!!

Ο σπουδαίος δημοσιογράφος αποκάλυψε στην πρώτη ώρα της χθεσινής εκπομπής του, ότι θα γίνει για τέταρτη φορά πατέρας , και αφιέρωσε το τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγανέλη  «Να φυλάγεσαι» στην αγαπημένη του σύζυγο Κρίστι Τσολακάκη , η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. On air μάλιστα , ο anchorman ευχαρίστησε την σύντροφο της ζωής του και της έστειλε μέσω ερτζιανών την αγάπη του. Εξέφρασε μάλιστα, την επιθυμία του το τέταρτο παιδί του να είναι κοριτσάκι.

Την ίδια στιγμή Φωτιά πήρε το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού από τους δεκάδες ακροατές του, που το βομβάρδισαν με μηνύματα για να του ευχηθούν με το καλό να έρθει το παιδί στον κόσμο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει ένα γιο από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα κατρίτση , ενώ απέκτησε και δυο ακόμα με την Κρίστι Τσολακάκη. «Θα είναι δύσκολο να κάνω κοριτσάκι μετά από τρεις γιους» παραδέχτηκε ο ίδιος και απευθυνόμενος στον καλεσμένο του , τον εκδότη της εφημερίδας το «Ποντίκι» Αντώνη Δελατόλλα , του ζήτησε να του αποκαλύψει το μυστικό για ν’ αρθει το κοριτσάκι, που τόσο φαίνεται να επιθυμεί.

  Βροχή τα μηνύματα και στο twitter του Νίκου Χατζηνικολάου ! Ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους έγραψε, όταν έμαθε την καλή είδηση: «Συγχαρητήρια για το νέο μέλος επιτέλους άρχισα να νιώθω λίγη μοναξιά ως πολύτεκνος !Χα χα Φιλιά.»

Ο Νίκος   Χατζηνικολάου σχολίασε:

” Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές σας, για το νέο μέλος της οικογένειας μου, που έρχεται! Να είστε καλά!»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.