Ψηφίζοντας χρόνια… μάθαμε τ΄ αλώνια…

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Δήμητρας Γκουντούνα

Θα παρακαλούσα τους πολιτικούς, να μην υποτιμούν τόσο την νοημοσύνη μας. Και μνήμη έχουμε αλλά και πληγωμένη τσέπη και περηφάνια που δεν μας αφήνει να ξεχάσουμε πως άρχισε η κατηφόρα της ‘’αξιοπρέπειας’’ του ελληνικού Λαού.

 

Είναι τρομακτικό αν σκεφτεί κανείς  το πόσο η Ιστορία επαναλαμβάνεται .

Είναι γεγονός ότι αυτή η Κυβέρνηση μας έδωσε πολλές ελπίδες ,για την αποκατάσταση των εγκληματικών ενεργειών  που έκαναν οι ‘’λαοπρόβλητες’’ προηγούμενες Κυβερνήσεις εναντίον των εργαζομένων και κυρίως των συνταξιούχων.

Ένδεκα φορές έκοψαν και έραψαν τις συντάξεις, βγάλανε και στην επιφάνεια καμιά 50ρια ‘’έξυπνους’ ’που  πέρνανε  μεγάλες συντάξεις για να τους βάλουνε απέναντι σ αυτούς  τους συνταξιούχους που παίρνουν φιλοδώρημα, αντί συντάξεως. Τα έχουν κάνει ΟΛΑ.

Από σένα όμως Αλέξη Τσίπρα, περιμένουμε ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ναι είναι ότι πιο δύσκολο να μπορέσει να ανατρέψει κανείς , ένα  ασφαλιστικό, που στήριζε σε ξύλινα πόδια το σύστημά του. .ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ. Ναι γνωρίζουμε και ψιθυρίζονται στα δημοσιογραφικά γραφεία οι εκβιασμοί που δέχεσαι από μέσα και έξω και πόσες φορές έχεις περάσει τον Ρουβίκωνα ακόμη και για την εδαφική μας ακεραιότητα .

Βγες και πέστα ενημέρωσέ μας.

Γιατί διαφορετικά   δεν θα φταίει  ο Λαός όταν θα γέρνει πότε εδώ, και πότε από εκεί, ψηφίζοντας  τις περισσότερες φορές αυτούς που θα του βάλουν στεφάνι πάνω από τον τάφο των προσδοκιών του.

Πρωθυπουργέ ,προώθησε ένα ασφαλιστικό που θα είναι και για τις επόμενες γενιές. Αλλά μην εκτελέσεις εν ψυχρώ αυτούς που πάνε να ξαποστάσουν από μια ολόκληρη ζωή πάλης. Δεν σηκώνει το κορμί του Έλληνα καμιά ‘άλλη βουρδουλιά. Φτάνει.

Έχουν υπογράψει όλοι τον Αύγουστο τη συμφωνία που έφερες-κάνουν πίσω τώρα όμως  στην εντολή που έδιναν ‘’Τσίπρα φέρε συμφωνία και ας είναι ότι νάναι.’’

Τώρα θέλουν να δείξουν τι άραγε;;;  Να περάσεις όλα τα αναίσχυντα μέτρα ,να πέσεις από την εξουσία και να πουνε μετά ,εμείς τι φταίμε; Η Αριστερά τα πέρασε εμείς είμαστε αναγκασμένοι να τηρήσουμε τις συμφωνίες. Ξέρω Τσίπρα. Πάντα έστω και με το ένστικτο εγώ ο Λαός ξέρω, ότι περνάς την πιο δύσκολη φάση της πολιτικής σου διαδρομής, αλλά ακολούθησε την συνείδηση και την ιδεολογία σου στηριξέ  με    και εγω εδώ θα είμαι να σε στηρίζω στο όνειρο μιας ελεύθερης πατρίδας Τώρα σ΄ έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη  φορά. Τώρα που καίγεται η γειτονιά μας …και μέχρι στιγμής δεν έχεις υποκύψει… ο έχων νου νοείτω …κάτι καταλαβαίνω και εγω ο Λαός…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.