O Nτίνος Καρύδης μιλάει στην Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου

smaragda_karydi_dinos_karydis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Για την περιπέτεια της υγείας του και  με πεσμένο το ηθικό και πιο ευσυγκίνητος από κάθε άλλη φορά επέστρεψε ο Ντίνος Καρύδης στο σπίτι του μετά από 15 μέρες που έμεινε στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”,

για να υποβληθεί σε μια πολύ λεπτή εγχείριση στο έντερο. Ο πολύ καλός ηθοποιός αγωνιά σαν άνθρωπος για το αύριο και μιλάει με ευγνωμοσύνη στην “Avecnews” για την κόρη του, τη Σμαράγδα Καρύδη, που του συμπαραστάθηκε τόσο οικονομικά όσο και ηθικά στην περίστασή του και τα μάτια του γεμίζουν δάκρυα.

“Αν δεν υπήρχε αυτό το παιδί, το τέλειο παιδί, δεν θα τα κατάφερνα… Ντρέπομαι! ” σχολιάζει στην “Αvecnews” και αργεί να αποκτήσει την αυτοκυριαρχία του, γιατί δεν του επιτρέπει η μεγάλη συγκίνηση.

Στη ζεστή ατμόσφαιρα του σπιτιού του ο Ντίνος Καρύδης ξαναβρήκε τις συνήθειές του. Πρώτα – πρώτα μπήκε στο χρονολόγιό του στο Fb για να επικοινωνήσει με τους πέντε χιλιάδες φίλου του, που του είχαν στείλει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

“Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την αγάπη και τις ευχές τους! Είμαι σπίτι αλλά όχι εντελώς καλά. Μακάρι να ζω το καλοκαίρι να μπω στη θάλασσα κάτω από τον ουρανό μας… και όχι επάνω!”.

Η περιπέτειά του φαίνεται να τον έχει λυγίσει. Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μας μετέφερε ρωτώντας τον, αν όλα πήγαν καλά.

“Δεν ξέρω, θα δείξει…Και καλά να μην πάνε. Ζήσαμε !” ήταν η απάντησή του, ενώ μιλώντας για την εγχείριση που έκανε σχολίασε:

” Δεν την πήρα χαμπάρι. Υποτίθεται, ότι αφαιρέθηκε ένα κομμάτι από το έντερο και θα περάσουν 25 ημέρες, ώσπου να βγουν τα αποτελέσματα της βιοψίας. Τώρα, και για το παραμικρό γίνεται βιοψία…Αν δεν υπήρχε η Σμαράγδα δεν θα τα κατάφερνα. Ναι, αυτό το τέλειο παιδί που κάνει όλο το καλό! Ήταν συνέχεια δίπλα μου και με στήριξε με όλες τις δυνάμεις της και οικονομικά πάντα. Ντρέπομαι”

Κι ενώ η αγωνία του κορυφώνεται ο νους του ξεφεύγει στο “Μικρό Θέατρο” της Λάρισας για το ρόλο που τόσο ήθελε να παίξει στην παράσταση του πολυβραβευμένου έργου “Κάθε Πέμπτη, κύριε Γκριν” του Αμερικανού συγγραφέα Jeff Baron,που τόσο είχε προετοιμαστεί με εντατικές πρόβες και τώρα λόγω της κατάστασης της υγείας του δεν μπορεί:

“Το μόνο που με πειράζει είναι ,ότι έχασα ένα σπουδαίο ρόλο, που σπάνια δίνεται η ευκαιρία σε ηθοποιό να ερμηνεύσει κι από ό, τι έλεγε ο Νίκος Μπουσδούκος που σκηνοθέτησε την παράσταση, θα έκανα επιτυχία”.

Ο Ντίνος Καρύδης θα χρειαστεί ένα διάστημα δυο μηνών για να αναρρώσει πλήρως σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού του.

” Έχω βάλει μια ζώνη και ήδη άρχισα να πηγαίνω πάνω -κάτω γιατί λόγω του εντέρου πρέπει να είμαι σε διαρκή κίνηση. Όταν λέμε να αναρρώσω , ο θεράπων ιατρός μου συνέστησε να μην δουλέψω για δύο μήνες στο θέατρο, αλλά θα βγαίνω έξω να κάνω τους περιπάτους μου”.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.