Ο Ντίνος Καρύδης δίνει μάχη για τη ζωή του

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Σμαράγδας  Μιχαλιτσιάνου

Τελικά δεν απέφυγε τα χειρότερα . Ότι απεύχετο ο Ντίνος Καρύδης , η σύζυγός του Τζούλια Αργυροπούλου και η μοναχοκόρη τους Σμαράγδα δυστυχώς συνέβη. Ο σπουδαίος μας ηθοποιός, όπως απεκάλυψε στην “Avecnews” , ύστερα από τη βιοψία που εναγωνίως περίμεναν τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του , ενημερώθηκε από τον θεράποντα ιατρό του, ότι έχει μπροστά του μεγάλο και δύσβατο δρόμο.

Το αποτέλεσμα ήταν θετικό και άμεσα πρέπει να ξεκινήσει χημειοθεραπεία .Δίπλα του όλες αυτές τις κρίσιμες ώρες  η κόρη του Σμαράγδα Καρύδη, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαγράψει την όποια μαύρη σκέψη:

“Σ΄αγαπάω μπαμπά μου, είμαι δίπλα σου” ήταν τα πρώτα λόγια , που του είπε, ακούγοντας την απάντηση του ογκολόγου που τον παρακολουθεί.

Οποιοσδήποτε στο άκουσμα και μόνο της λέξης “καρκίνος” γονατίζει. Έτσι αρχικά και ο Ντίνος Καρύδης τρόμαξε , ένιωσε θυμό, αναστατώθηκε , αλλά πολύ σύντομα αποδέχθηκε την κατάστασή του .Και το πιο σημαντικό δεν αναρωτήθηκε : “Γιατί σ΄εμένα;”, όπως κάνουν οι  περισσότεροι . 

Κοιτώντας στα μάτια τον ογκολόγο του, που του συνέστησε να κάνει άμεσα χημειοθεραπείες , ετοιμάζεται ψυχολογικά για να ανεβεί το δικό του Γολγοθά. Στα μάτια της κόρης του της Σμαράγδας Καρύδη ο πρωταγωνιστής είδε να φωλιάζει η ελπίδα. “Σ΄αγαπώ μπαμπά” του είπε η αγαπημένη του μοναχοκόρη, που είναι το στήριγμά του και σε αυτή τη δοκιμασία και του έδωσε φτερά. Βράχος στο πλευρό του και η σύζυγός του και ομότεχνός του Τζούλια Αργυροπούλου.

Ο πρωταγωνιστής κοινοποίησε στο χρονολόγιό του στο Fb την κατάσταση της υγείας του με έναν ομολογουμένως  πρωτότυπο τρόπο. Άλλωστε ο Ντίνος Καρύδης εφευρίσκει πάντα τρόπους να ξαφνιάζει:

“Και  κάτι να γελάσουμε: Μια κυρία μόλις έχει βγει από το ιατρείο. Όταν φθάνει όμως σπίτι, έχει ξεχάσει για ποια πάθηση της είπε ο γιατρός και τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει:  “Γιατρέ μου ξέχασα , τι ακριβώς μου είπατε; Δεν θυμάμαι.. Κριός; Αιγόκερος; Ιχθείς; Παρθένος; Σκορπιός; Τι ακριβώς μου είπατε ; Θυμίστε μου σας παρακαλώ! Και ο γιατρός: “Καρκίνος κυρία μου. Καρκίνος….”. Η περίπτωσή μου!”

Στο γλυκόπικρο χιούμορ του Ντίνου Καρύδη απάντησαν με θερμές ευχές οι  5000 διαδικτυακοί φίλοι του στο ένα πρόφιλ του που ήδη γέμισε και πηγαίνει για δεύτερο , οι οποίοι ανησυχούν πραγματικά και  νοιάζονται για την κατάσταση της υγείας του λατρεμένου τους ηθοποιού.

Ο Ντίνος Καρύδης, όπως είχε γράψει η “Avecnews” εισήχθη πριν δυο εβδομάδες στο  Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Αθήνας “Άγιος Σάββας” με πόνους στο κάτω μέρος της κοιλιακής χώρας που συνοδεύονταν από αιμορραγία και  υπεβλήθη σε μία πολύ σοβαρή επέμβαση στο έντερο, μέρος του οποίου αφαιρέθηκε και εστάλη για βιοψία,  ώστε να γίνει διάγνωση.

“Ένιωσα σαν να με χτύπησε κεραυνός, όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός..”, δήλωσε σε μια εκ βαθέων εξομολόγησή του στην “Avecnews”  ο αγαπημένος ηθοποιός.

” Ο Θεός βοηθός! Εκτός  αν ο θεός με θέλει βοηθό του , οπότε πρέπει να σπεύσω…” σχολιάζει χαριτολογώντας   . Άλλωστε πάντα στις δύσκολες στιγμές επιστρατεύει το χιούμορ του , για να ξορκίσει την ώρα την κακιά….

“Το χιούμορ είναι ο χυμός της ζωής” θα πει και τα μάτια του γεμίζουν δάκρυα.

“Έκλαψα πολύ από την αγάπη του κόσμου” ομολογεί .

Ο ειρμός εδώ χάνεται και η ουσία μετατίθεται στις λέξεις :

“Η Σμαράγδα μου είπε: Σ΄ αγαπώ μπαμπά μου, είμαι δίπλα σου!” και   η Τζούλια ,η γυναίκα μου στυλοβάτης!!! “

Αυτοί είναι οι καταδικοί του άνθρωποι…

Όχι δεν φοβάται ο Ντίνος Καρύδης αυτή την κρίσιμη ώρα. “Θα το παλέψω” λέει αποφασισμένος και  δίνει το σύνθημα που χρησιμοποιούν οι αγανακτισμένοι στις πλατείες όλου του κόσμου.

“Vivceremos” φωνάζει  στα ισπανικοπορτογαλικά , που θα πει : “Θα νικήσουμε” και υψώνει τη γροθιά του.

Και ολοκληρώνει τη σκέψη του προτρέποντας τους φίλους του:

“Πολεμάτε και τραγουδάτε”.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.