360° New Concept Bazaar στο Γκάζι

360o_new_concept_bazaar_afissa
Facebook
Twitter
LinkedIn

16, 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 12.00-22.00 Πειραιώς 123

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Ενοχικό σύνδρομο; Κανένα απολύτως!

Αν το παραδοσιακό shopping πλέον προκαλεί, ποιος μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο για μια φιέστα δημιουργικότητας, ή για μία μεγάλη πολυσυλλεκτική έκθεση , που ξεφεύγει από τα κλισέ; Η μόδα, το interior design, η τέχνη, το κόσμημα, η φωτογραφία τα αξεσουάρ, η γεύση και η “πράσινη ζωή” ενώνονται κάτω από κοινή ομπρέλα.

Το παραμύθι ξετυλίγεται ξανά, αυτή τη φορά εκεί που χτυπάει η καρδιά της Αθήνας, στην Πειραιώς. Το 2ο New Concept Bazaar είναι γεγονός! Σύνθημα: “Η γνώση είναι δύναμη και η ισχύς εν τη ενώσει”.

Η εμπνεύστρια και σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Αλεξανδράκη με την ομάδα του New Concept Bazaar, φέρνουν κοντά, σ’ ένα πανέμορφο loft 700 τ.μ. γνωστούς και καταξιωμένους δημιουργούς, καθώς και νέους ανερχόμενους, με στόχο να προβάλλουν όλοι την τέχνη τους.Μπορεί το να μπαίνει κάποιος σ’ ένα μαγαζί για ορισμένους, στις μέρες μας, να είναι μέχρι και δακτυλοδειχτούμενο,όταν όμως μιλάμε για ένα τεράστιο event όπου οι πόρτες είναι ανοιχτές σε όλο τον κόσμο, για ένα event όπου εκτός από δημιουργίες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, περιλαμβάνει και πολλά happenings με μουσική από γνωστούς djs (LadyDust, MethiBlonde, Kimco, Monokini κ.ά.) και live με την υψίφωνο Μαργαρίτα Γκινοσάτη σε jazz διάθεση, τα πράγματα προφανώς αλλάζουν. Δεδομένης και της επιτυχίας του πιλοτικού New Concept Bazaar που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα, τα πεδία δράσης διευρύνονται σε όλους τους τομείς του lifestyle.

Καταξιωμένοι δημιουργοί όπως οι Μιχάλης Ασλάνης, Rita Pateroni, Βασίλης Ζούλιας, Nikos-Takis, Ελένη Αρώνη, Πάνος Απέργης, Smaragdi, Ioanna Kourbela, με σήμα κατατεθέν τα αέρινα υφάσματα, αλλά και νεότεροι στον χώρο της μόδας και ήδη δημοφιλείς, όπως Christine & Joe (Χριστίνα Παππά, Τζο Τόγκου) συνασπίζονται, ενώ η πρώην υπουργός και γνωστή ηθοποιός Ελένη Κούρκουλα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στα εικαστικά, μέσα από το 360° New Concept Bazaar ..!

Το 360° New Concept Bazaar θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όσοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να φέρνουν τρόφιμα, τα οποία θα συγκεντρώνονται σε ειδικό χώρο στο loft και στη συνέχεια θα διανέμονται στο Ιδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 35).

Εκθέτες

Mιχάλης Ασλάνης fashion
Νikos-Takis fashion
Vassilis Zoulias fashion, accessories, shoes
Rita Pateroni fashion
Siran fashion, accessories, shoes
Smaragdi Chercheletzaki fashion-knitwear
Lia Manjorou fashion
Katerinalexandraki fashion
Wish List fashion accassories
Marga Star by Katerina Efentaki jewellery
Eleni Aroni fashion
2AStudio by Eleftheria Spantidaki jewellery
Euangelia Boubouli fashion
Panos Apergis fashion, accessories
Athina Korda fashion
Christine&Joe fashion, accessories
Muffins n More deli
Retrosexual by Joe Pe decoration
Eλένη Κούρκουλα decoration
Evadeena fashion
Tatou Rammou shoes
Ioanna Kourbela, fashion
White Box fashion, accessories
Jouet kidswear
George Synetos photography
Assimina Brouzou jewellery
Delish cupcakes & snacks
DoJen jewellery
MoNo KiNi illustration design

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.