Έρχονται «Prodigy» και Iggy Pop

prodigy
Facebook
Twitter
LinkedIn

Εχουμε νεότερα από το «μέτωπο» του φετινού Φεστιβάλ Ροκγουέιβ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Ιουλίου στο Τέρα Βάιμπ Παρκ, στη Μαλακάσα. Μόλις ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ, πρωταγωνιστές της οποίας θα είναι οι «Prodigy».

To διάσημο αγγλικό γκρουπ της ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής θα επισκεφθεί για μία ακόμη φορά τη χώρα μας προκειμένου να παρουσιάσει ζωντανά στο ελληνικό κοινό τη μουσική του.

Το συγκρότημα, που έχει πουλήσει περισσότερους από 25 εκατομμύρια δίσκους και έχει αποσπάσει σημαντικά βραβεία κερδίζοντας παγκόσμια αναγνώριση, θα έρθει στη Μαλακάσα πανέτοιμο να ξεσηκώσει τους Ελληνες θαυμαστές του με τις γνωστές επιτυχίες του αλλά και κομμάτια από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του.

«The Stooges»

Λίγο πριν από την εμφάνιση των «Prodigy», στη σκηνή του Ροκγουέιβ θα βρίσκεται ο αειθαλής Ιγκι Ποπ με το θρυλικό συγκρότημά του, τους «The Stooges». Χαρισματικός τραγουδιστής και μουσικός αλλά και εκρηκτικός περφόρμερ, ο Ιγκι Ποπ έχει κερδίσει διεθνώς τον τίτλο του «νονού της πανκ» επηρεάζοντας με τη μουσική του πολλούς νεότερους καλλιτέχνες.

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Φεστιβάλ συμπληρώνεται από τους «Everlast» και «Peter Hook and the Light».

Υπενθυμίζουμε ότι το μεγάλο όνομα της 1ης Ιουλίου θα είναι ο Οζι Οσμπορν, ενώ θα εμφανιστούν επίσης και οι «Machine Hea D», «Paradise Lost», «Unisonic», «Planet of Zeus» και «Lucky Funeral».

Αναστασία Κουκά
Πηγή: Έθνος

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.