Πατέρας ο Παπαδουλάκης

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου 

Πατέρας έγινε ο σκηνοθέτης της σειρά το «Νησί» που άφησε εποχή.

Η γυναίκα και στενή συνεργάτης του Θοδωρή Παπαδουλάκη , η Ιωάννα Δάδη πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Ένα υγιέστατο και πολύ χαριτωμένο αγοράκι , το οποίο έχει ξετρελάνει τους γονείς του , που δεν χορταίνουν να το βλέπουν. Μάλιστα έκοψαν μέχρι και τις εξόδους τους για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ώρες κοντά στο νεογέννητο παιδί τους.

Κατά τα άλλα ο εξαίρετος σκηνοθέτης συνεχίζει να αναζητά χορηγούς για την ταινία μεγάλου μήκους που ετοιμάζει και φέρει τον τίτλο «Silence s’il vous plait».

Το σενάριο της  ταινίας του είναι βασισμένο στο βιβλίο της ηθοποιού και συγγραφέως Μαρινέλλας Βλαχάκη, που στο «Νησί» έπαιξε το ρόλο της  Ελπίδας.

Η ταινία θα καταγράψει όλα όσα σημάδεψαν τον περασμένο αιώνα τον τόπο μας, μέσα από τη ματιά ενός μικρού κοριτσιού που μεγαλώνει σε ένα χωριό της Κρήτης τη δεκαετία του ’60. Ο κόσμος αυτού του κοριτσιού είναι γεμάτος τραγικά γεγονότα, αντιφάσεις και παράξενες συγκυρίες.

Διαταράσσεται ψυχικά και παλεύει με σκιές και φαντάσματα. Στην ανάγκη του να επικοινωνήσει γράφει όλα αυτά που ήθελε να μοιραστεί σε σχολικές εκθέσεις ή μικρά κείμενα και στη συνέχεια τα κρύβει στην εσοχή ενός βράχου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.