Γιόρτασε α λα Ελληνικά η Streisand

barbra_streisand_james_brolin
Facebook
Twitter
LinkedIn

Tης Σμαράγδας  Μιχαλιτσιάνου

Με ελληνικό σουβλάκι και συντροφιά λίγους καλούς αλλά εκλεκτούς φίλους η Barbra Streisand  γιόρτασε την 70η επέτειο των γενεθλίων της.

 Το γλέντι έγινε στην ταβέρνα του Έλληνα Tony (Tony΄ς Τavern) στο Μαλιμπού, που είναι πολύ δημοφιλής στα αστέρια του Αμερικάνικου σινεμά και κάθε βράδυ γίνεται εκεί το αδιαχώρητο.

Απαστράπτουσα η τραγουδίστρια – θρύλος εμφανίστηκε με τον αγαπημένο της σύζυγο ηθοποιό και σκηνοθέτη James Brolin.

Από αυτή τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει  ο Steven Spielberg – που έχει χαρακτηρίσει τη δουλειά της στο “Yentl” ως «το πιο εντυπωσιακό σκηνοθετικό ντεμπούτο από την εποχή του «Πολίτη Κέιν»… »- που ήρθε με τη σύζυγό του Kate Kapshaw. Την εορτάζουσα τίμησαν με την παρουσία τους ακόμα o Kenny G, η Jane Fonda  συνοδευόμενη από τον φίλο της Richard Perry, ο Warren Beatty, η Peirce Brosnan, ο Quincy Jones, η Patricia Arquette, ο  John Traviolta με τη γυναίκα του Kelly Preston κ.α.

Η Barbra Streisand  είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε ηλικία τραγουδίστρια που βρίσκεται στην κορυφή των αμερικανικών τσαρτ με τις περισσότερες Νο1 κυκλοφορίες και η πρώτη τραγουδίστρια που βρίσκεται στα top charts επί πέντε συνεχόμενες δεκαετίες.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.