Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στον «Ελληνικό Κόσμο»

kentro_politismou_hellenikos_kosmos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Λίγοι μήνες απέμειναν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που διοργανώνονται στο Λονδίνο το καλοκαίρι. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώνεται αυτή την Κυριακή 13 Μαΐου, στις 12:30 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

έχει στόχο να δώσει στα παιδιά μία ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τη μεγαλύτερη διοργάνωση της αρχαιότητας αλλά και να τη δουν με σύγχρονο μάτι.

Πόσα είναι τα σύγχρονα ολυμπιακά αγωνίσματα; Μπορούμε άραγε να τα ξεχωρίσουμε και να τα συγκρίνουμε με αυτά των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων; Θα ιδρώσουμε… για να τα ανακαλύψουμε, αλλά και για να παίξουμε με τα πιο παράξενα από αυτά!

Για παιδιά Δ’ έως Στ’ Δημοτικού

Για τα μικρότερα παιδιά, νήπια και παιδιά έως Γ’ Δημοτικού, διοργανώνεται την ίδια ώρα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ένας πολυπληθής μικρόκοσμος». Μέσα από τις φυλλωσιές, κάτω από τη γη… ένας άλλος κόσμος κατοικεί! Είναι μια κοινωνία διαφορετική, που με τους δικούς της νόμους ζει. Ελάτε να γνωρίσουμε τη «βασίλισσα» μέλισσα, το «εργατικό» μυρμήγκι, τον «τραγουδιστή» τζίτζικα και την παρέα τους.

Το κόστος συμμετοχής είναι 8,50 ευρώ για κάθε παιδί ανά πρόγραμμα.

Είναι απαραίτητη η έγκαιρη τηλεφωνική κράτηση, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, σε εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο: 212 254 0600.

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος 177 78
(δίπλα από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών)
Τηλέφωνο: 212 254 0000
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: http://www.hellenic-cosmos.gr/

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.