Ο Τομ Τζόουνς στην Ελλάδα

tom_jones2
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας   Μιχαλιτσιάνου

Το εξωφρενικό ποσόν του ενός εκατομμυρίου ευρώ ζήτησε ο Τομ Τζόουνς για να εμφανισθεί μια βραδιά του Ιουλίου στο γήπεδο του Καραϊσκάκη.

Αυτό είναι το κασέ του μυθικού τραγουδιστή και δεν τον συγκίνησε ούτε η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας για να το κατεβάσει.

Τον Σερ Τομ Τζόουνς  για τον οποίον ο ‘Ελβις Πρίσλεϊ είχε πει “είναι ένας από τους καλύτερους περφόρμερ που έχω δει, και η μεγαλύτερη φωνή”, πολιορκεί εδώ και καιρό γνωστός Έλληνας μάνατζερ, προκειμένου να πει το πολυπόθητο ναι, για μια βραδιά στο γήπεδο του θρύλου.

Ο διεθνούς φήμης Ουαλλός τραγουδιστής δεν έκρυψε την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα μια που έχει πολλούς θαυμαστές εδώ, ιδιαίτερα γυναίκες που κόβουν φλέβες για χάρη του, αλλά το τεράστιο ποσό που ζήτησε είναι άπιαστο για τους καιρούς που ζούμε στη χώρα μας.

Το ότι ζητάει ένα τέτοιο ποσόν για μια  συναυλία του στο εξωτερικό δεν σημαίνει, ότι παίρνει τα ίδια χρήματα για να κάνει μια γκεστ εμφάνιση σε ένα μικρό χώρο στο Λονδίνο. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της «Αvecnews» ο “Τομ Τζόουνς αν γουστάρει μια εμφάνιση σε ένα χώρο μικρό μπορεί να πάει να τραγουδήσει και με την ελάχιστη αμοιβή σε ένα μικρό κλαμπ της Βρετανικής πρωτεύουσας αρκεί αυτό να του αρέσει. Αλλά όταν πρόκειται για συναυλίες στο εξωτερικό τότε δεν κάνει καμία έκπτωση στο κασέ του.

Η συναυλία του στην Ελλάδα προγραμματιζόταν για τον Ιούλιο. Όπως μάθαμε, ο άνθρωπος που είχε την ιδέα  να μετακαλέσει στη χώρα μας τον θρύλο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής του υπενθύμισε την οικονομική κρίση που βιώνουμε ευελπιστώντας ότι θα κατεβάσει κάπως το ποσόν της αμοιβής του, αλλά δεν εκάμθη. Και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όσο ανεβασμένο και να είναι το εισιτήριο της συναυλίας είναι αδύνατον να βγουν τα νούμερα και να συγκεντρωθεί το ποσόν του ενός εκ. ευρώ. Τώρα το παιχνίδι παίζεται στο τέλος εποχής, τον μήνα Σεπτέμβριο, μήπως τότε που εκπνέει το καλοκαίρι, ο Τζομ Τζόουνς ρίξει νερό στο κρασί του.

Γιος ανθρακωρύχου ο Τομ Τζόουνς  γεννήθηκε στο Πόντιπριντ

Της Νέας Ουαλλίας κι ίσως να ακολουθούσε τον πατέρα του στις στοές των ορυχείων, αν στα δώδεκα χρόνια του δεν είχε ασθενήσει από φυματίωση. Όταν ανάρρωσε τραγουδούσε σε γάμους και κηδείες, ενώ αρνιόταν πεισματικά να συμμετάσχει στη σχολική χορωδία. Στο σχολείο δεν τα πήγε πολύ καλά και στα δεκαπέντε του το παράτησε για να εργαστεί σε οικοδομή. Ένα χρόνο μετά παντρεύτηκε το κορίτσι του τη Λίντα, που έμεινε στο πλάι του για πάνω από 50 χρόνια αδιαφορώντας για τις απιστίες του.

“Πιστεύω, ότι ήταν καλό που είχα κάποια εμπειρία του πραγματικού κόσμου πριν γίνω διάσημος ” έχει πει ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.