Ο Λεωνίδας Βελής στο YouTube

leonidas_vellis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Μετά από 10 και πλέον χρόνια επιστρέφει στη δισκογραφία ο Λεωνίδας Βελής βάζοντας το μεγαλύτερο στοίχημα με τον εαυτό του.

{youtube}l0LglxX7iQI{/youtube}

«Αν το τραγούδι με τον τίτλο «Το τετραγωνικό μου» δεν γίνει επιτυχία δεν θα ξανατραγουδήσω» δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά στην «Avecnews» ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος δεν διστάζει να ομολογήσει:

«Μέχρι σήμερα έχω κάνει 25 δίσκους, αλλά τέτοιο τραγούδι δεν έχω ξανατραγουδήσει στην πορεία μου.»

Αλλά ποιός έγραψε το τραγούδι που ξετρέλανε τον Λεωνίδα Βελή και τον έκανε να ξαναμπεί μετά από τόσα χρόνια στο στούντιο.

«Βρέθηκε κάπου και με πλεύρισε ένα δικηγόρος ονόματι Χρήστος Δημητριάδης, ένα παιδί με πολύ μεγάλο ταλέντο, το οποίο μου έδωσε τέσσερα τραγούδια, με τα οποία έπαθα πλάκα…»

Ο μεγάλος τραγουδιστής ενθουσιάστηκε με «Το τετραγωνικό μου» και κατέβηκε δύο τρεις φορές στην Αθήνα για τις ανάγκες της ηχογράφησης…

«Επειδή σήμερα δεν υπάρχει δισκογραφία αποφάσισα να το βάλω στο YouΤube και θεωρώ, ότι είναι υποχρέωση του κόσμου να το ακούσει, γιατί έχει τόση ευαισθησία, νόημα και τόση αγάπη από έναν άνθρωπο που είναι νομικός και συγκεκριμένα διευθυντής του Υποθηκοφυλακείου των Σπάτων. Είναι η ιστορία του και πολύ με συγκίνησε. Ένα παιδί από την επαρχία που ήρθε στην Αθήνα να σπουδάσει κι έπιασε ένα δυάρι σε μια άγνωστη πόλη…»

Ο Λεωνίδας Βελής παρακολουθεί την πορεία του τραγουδιού και είναι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση του κόσμου. Παράλληλα ηχογράφησε ένα ακόμα τραγούδι για τον Ελευθέριο Βενιζέλο που του έδωσε ο Χρήστος Παπαδόπουλος από «Τα παιδιά από την Πάτρα» και θα συμπεριληφθεί σε ένα μεγάλο δίσκο, που θα συμμετέχουν οι Μαργαρίτης, Μπάσης, Βαρδής κ.α.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.