Η Βαρντάλος και η οικονομική κρίση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου 

Η οικονομική ύφεση, δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε καν τη Νία Βαρντάλος, αφού αυτό το θέμα στη νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσει η σταρ, ιδωμένο βέβαια από την  κωμική του πλευρά.

Η διάσημη Ελληνοκαναδέζα ηθοποιός και σκηνοθέτης , θα είναι  μια από τις βασικές ηρωίδες της κωμωδίας – ατιτλοφόρητη μέχρι στιγμής-   του Peter Hewitt, γνωστού μας από τα φιλμ « Garfield» και  « Bill and Ted s Bogus Journey» .

Θα τη δούμε στο ρόλο μιας γυναίκας, που έχει αρκετούς γάμους στο ενεργητικό της  και σμίγει με μία συνομήλικη εγκαταλελειμμένη από τον άντρα της και δυο 40άρες που είναι διευθυντικά στελέχη μεγάλης εταιρείας , οι οποίες δεν έχουν έρθει ουδέποτε σε επαφή με άντρα και εγκαθιδρύουν μια ροζ γραμμή που προσφέρει τηλεφωνικό σεξ , για να κερδίσουν χρήματα. Κι ενώ έχουν δώσει τα χέρια κι είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τη δουλειά αυτή, που θα τους βοηθήσει αναμφισβήτητα να βγουν από το οικονομικό τέλμα που έχουν περιέλθει , βρίσκουν ένα απροσπέλαστο εμπόδιο, αφού καμία από τις τέσσερις δεν έχει την ανάλογη εμπειρία για να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας τέτοιας γραμμής. Τελικά, βρίσκουν τη λύση. Με ομόφωνη απόφαση προσλαμβάνουν μια γυναίκα ελευθέρων ηθών για να τους βοηθήσει με την εμπειρία της και να τους συμβουλεύσει ,πώς να κινηθούν για να επιτύχουν το στόχο τους.

Πλάι στη Νία Βαρντάλος θα εμφανισθούν οι Sandra Oh , Emily Watson Melora Hardin.Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στο Winnipeg, τη γενέτειρα της Νίας Βαρντάλος .

Οι παραγωγοί της ταινίας, η πρεμιέρα της οποίας θα δοθεί στο «Sundance Film Festival» το 2013, είναι οι Su Armstrong και  Brian Rosen.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.