Συναυλία του «ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ» στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ»

natassa_bofiliou
Facebook
Twitter
LinkedIn

Οι νέες δυνάμεις του ελληνικού τραγουδιού προσφέρουν τις φωνές και τα τραγούδια τους για να στηρίξουν τους εξαρτημένους από ναρκωτικές ουσίες νέους και τις οικογένειές τους.

Στις 7 Ιουνίου η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων θα φιλοξενήσει την πρώτη μεγάλη νεανική συναυλία της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Οσοι βρεθούν στο Γκάζι, τη βραδιά εκείνη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όχι μία αλλά πέντε διαφορετικές συναυλίες. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα με τη συναυλία του μουσικού συγκροτήματος της Στροφής, το οποίο θα δώσει τη σκυτάλη, μιάμιση ώρα αργότερα, στη Ματούνα Ζαμάνη και στους «Angry Birds».

Λίγο μετά τις 7.30 θα ανέβει στη σκηνή η Μαριέττα Φατούτη, μια νέα καλλιτέχνιδα η οποία έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια. Θα ακολουθήσει η ζωντανή εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου, ενώ η βραδιά θα κλείσει με τα τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά. Στο διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις εμφανίσεις των καλλιτεχνών θα παίζει μουσική ο dj Tareq.

Το σύνολο των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για τους σκοπούς του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Οπως μας είπε η υπεύθυνη του συλλόγου Κυρατσώ Σκορδογιάννη, το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ είναι ένα πρόγραμμα θεραπείας «στεγνό», δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής το οποίο απευθύνεται σε εφήβους και νεαρά άτομα έως 21 ετών. Από το 1998 έχει προσφερθεί βοήθεια σε περισσότερα από 3.500 νέα παιδιά.

Η απεξάρτηση συντελείται μέσα από ποικίλες ψυχοκοινωνικές δραστηριότητες, αξιοποιώντας τις αρχές του μοντέλου των Θεραπευτικών Κοινοτήτων. Για τους εφήβους και τις οικογένειές τους που προέρχονται από την επαρχία παρέχονται ξενώνες διαμονής. Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 15 €.

Αναστασία Κουκά

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.