Στον Κήπο του Μεγάρου η Γιορτή της Μουσικής

megaro_mousikis_athinon_kipos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Πλούσιο πρόγραμμα με ελεύθερη είσοδο για την 21η Ιουνίου

Χορωδιακή μουσική, σύγχρονη ελληνική και ξένη δημιουργία, τζαζ αυτοσχεδιασμοί και σουίνγκ.

Τα παραπάνω είναι μερικά μόνο απ΄όσα θα έχουν την ευκαιρία ν΄απολαύσουν όσοι βρεθούν στους κήπους του Μεγάρου την 21η Ιουνίου, προκειμένου να γιορτάσουν την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής.

Υστερα από την εντυπωσιακή περισυνή προσέλευση- περίπου 7000 άνθρωποι συνέρρευσαν στους κήπους- η γιορτή διοργανώνεται κι εφέτος με την συμμετοχή τεσσάρων μικρών και μεγάλων σχημάτων. Πρόκειται για την χορωδία της ΕΡΤ, την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τον Ανδρέα Πυλαρινό, το κουιντέτο τζαζ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και τους Swing Shoes οι οποίοι συμπράττουν με την Ειρήνη Δημοπούλου και την Sugahspank, μια περφόρμερ η οποία έχει ήδη “ταράξει” τα νερά με την δισκογραφία αλλά και τις “ζωντανές” εμφανίσεις της. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Από τις 17.30, εξάλλου, ως τις 20.00, ώρα έναρξης της γιορτής, το Γ΄Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας θα μεταδίδει “ζωντανά” από τον κήπο του Μεγάρου συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες οι οποίοι θα λάβουν μέρος καθώς και μουσικές επιλογές των παραγωγή του “Τρίτου”.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.