Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει τις διαδικτυακές προβολές του

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το Εθνικό Θέατρο, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης ψηφιακών πρωτοβουλιών με τη φροντίδα και την αρωγή του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, συνεχίζει τις διαδικτυακές προβολές σημαντικών έργων από το παγκόσμιο και ελληνικό ρεπερτόριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά 110.00 θεατές-χρήστες από 50 χώρες παρακολούθησαν τους τρεις προηγούμενους κύκλους προβολών, πιστοί στο διαδικτυακό ραντεβού τους με το Εθνικό Θέατρο.

Το πρόγραμμα για την τρέχουσα εβδομάδα διαμορφώνεται ως εξής:

-«Ο Πρίγκιπας και ο φτωχός» της Τζέμα Κένεντι, βασισμένο στο έργο του Μαρκ Τουαίην, μια σύγχρονη ανάγνωση της γνωστής σε όλους μας ιστορίας, σε σκηνοθεσία Σοφίας Βγενοπούλου (Παρασκευή 24, από τις 12:00 το μεσημέρι, έως την ίδια ώρα του Σαββάτου 25 Απριλίου).

-Σε δεύτερη προβολή ο «Συρανό ντε Μπερζεράκ», το έμμετρο αυτό αριστούργημα του Εντμόν Ροστάν, το οποίο παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου με τον ίδιο στο ομώνυμο ρόλο (Σάββατο 25, από τις 13:00 το μεσημέρι, έως την ίδια ώρα της Κυριακής 26 Απριλίου).

-Σε δεύτερη προβολή «Του Kουτρούλη ο γάμος» του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή, η πάντα επίκαιρη και απολαυστική πολιτική σάτιρα, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου (Kυριακή 26, από τις 14:00 το μεσημέρι, έως και την ίδια ώρα της Δευτέρας 27/4).

Οι παραπάνω παραστάσεις θα προβληθούν στο www.n-t.gr και στο www.culture.gr.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.