Ροκ… εκρήξεις στη Μαλακάσα

ozzy_osbourne1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Χορός με τους «Prodigy» και «The locos», πάρτι με τον Οζι Οζμπορν και τον Iggy pop, αλλά και μέταλ ρυθμοί από τους «Μachine head» και «Paradise lost», για ένα τριήμερο στο Rockwave Festival. (φωτό) Ο Οζι Οζμπορν πρωταγωνιστεί στη δεύτερη μέρα του Rockwave Festival

H αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του φετινού «Rockwave Festival» έχει ξεκινήσει. Στο «Terra Vibe» της Μαλακάσας τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα αύριο, οπότε και θα ανοίξει την αυλαία του το δημοφιλές μουσικό φεστιβάλ.

Η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ θα είναι κάτι σαν πάρτι προετοιμασίας για τα καλύτερα που έρχονται την Κυριακή και τη Δευτέρα. Την εναρκτήρια αυτή ημέρα θα ανέβουν στη σκηνή το νεανικό ska punk συγκρότημα από την Ισπανία, οι «The Locos», που δημιούργησε πρόσφατα ο τραγουδιστής των «Ska-P», Pipi. Εκεί θα είναι επίσης το ελληνικό ροκ εν ρολ συγκρότημα «The Last Drive», οι εκρηκτικοί, αντισυμβατικοί και ξέφρενοι ροκάδες «Nashville Pussy», οι Ελληνες «Nightstalker» και οι «Mamma Kin». Το εισιτήριο για την πρώτη ημέρα θα πωλείται στο ταμείο 20 ευρώ.

Την επόμενη μέρα στη σκηνή θα ανέβει ο Οζι Οζμπορν, ο θρυλικός αρχηγός των «Black Sabbath», ένας καλλιτέχνης που έχει γράψει ιστορία στη ροκ μουσική. Μαζί του θα είναι οι φίλοι του, όπως ο ίδιος τους αποκαλεί, ο μπασίστας των «Black Sabbath», Geezer Butler, o πρώην κιθαρίστας των «Guns n’ Roses», Slash, καθώς και ο πρώην και ο νυν κιθαρίστας του Ozzy, δηλαδή ο Zakk Wylde, και o Ελληνας Gus G. Με την εορταστική αυτή μέταλ βραδιά ο Ozzy θα ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή περιοδεία του, η οποία περιελάμβανε 15 σταθμούς: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που ξαναέρχομαι στην Ελλάδα μαζί με τους φίλους μου για να ροκάρουμε όλοι μαζί στο «Rockwave Festival», την 1η Ιουλίου. Ο καταπληκτικός κιθαρίστας μου, ο Ελληνας Gus G., θα παίξει μαζί μου. Και είμαι ενθουσιασμένος για έναν επιπλέον λόγο, γιατί είμαι εθισμένος στην ελληνική κουζίνα. Θα σας δω στο Rockwave. Σας αγαπώ όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Οι «Prodigy» και ο Iggy Pop θα εμφανιστούν την τρίτη μέρα

Από την Καλιφόρνια θα «προσγειωθούν» κατευθείαν στη σκηνή του Terra Vibe οι σκοτεινοί «Machine Head», φέρνοντας στις αποσκευές τους τα εξαιρετικά τραγούδια του άλμπουμ τους «The Blackening», αλλά και του πιο πρόσφατου «Unto the Locust».

Για μία ακόμη φορά θα βρεθούν επί ελληνικού εδάφους οι σκοτεινοί και μελαγχολικοί «Paradise Lost», ενώ το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας συμπληρώνεται από τους «Unisonic», που θα επισκεφθούν για πρώτη φορά τη χώρα μας καθώς και τα ελληνικά χέβι μέταλ γκρουπ «Planet of Zeus» και «Lucky Funeral». Οσοι δώσουν το «παρών» τη δεύτερη μερα θα πληρώσουν στο ταμείο 65 ευρώ.

Οι πρωταγωνιστές της τρίτης ημέρας

Με μεγάλα ονόματα θα κυλήσει και η τρίτη και τελευταία ημέρα του φετινού «Rockwave Festival». Πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι οι εκρηκτικοί «Prodigy», το διεθνούς φήμης συγκρότημα που έχει καταφέρει να συνδυάσει με μοναδικό τρόπο τη ροκ με την dance. Οσοι τους έχουν δει από κοντά επιμένουν πως τα live τους αποτελούν μοναδική εμπειρία. Λίγο πριν από τους «Prodigy», στη σκηνή θα ανεβεί ο θρυλικός Iggy Pop μαζί με το συγκρότημά του, τους «Stooges», για να παρουσιάσει στο κοινό τις καλύτερες στιγμές της μακράς και πολυτάραχης μουσικής διαδρομής του. Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει επίσης τις εμφανίσεις των «Everlast», που δημιούργησε ο πρώην ηγέτης των «House of Pain», των «Gad» και των «Monovine». To εισιτήριο της τρίτης ημέρας θα πωλείται στο ταμείο 45 ευρώ.

Κάμπινγκ

Το ενιαίο εισιτήριο για το τριήμερο κοστίζει 85 ευρώ και δίνει στους κατόχους του το δικαίωμα για δωρεάν κάμπινγκ στο καταπράσινο Terra Vibe.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΑ
ankouka@pegasus.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.