Ξημέρωμα αστυνομικές δυνάμεις στα Εξάρχεια…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aστυνομικές δυνάμεις  στα Εξάρχεια. Oι έρευνες γίνονται σε χώρους  κτιρίου που εκτιμάται ότι αποτελούσαν “ορμητήρια” για επιθέσεις κατά αστυνομικών. Λίγο μετά τις 06:30 το πρωί της Δευτέρας (18.11.2019) δυνάμεις των ΕΚΑΜ, ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και της αντιτρομοκρατικής βρέθηκαν στα Εξάρχεια για έρευνα σε πολυκατοικία στην οδό Στουρνάρη.

Οι έρευνες των αστυνομικών δυνάμεων γίνονται παρουσία εισαγγελέα.

Σε κτίριο επί της οδού Στουρνάρη στον αριθμό 4, όπου χθες είχαν γίνει δυο συλλήψεις και είχαν βρεθεί πολεμοφόδια στην ταράτσα, με τους συλληφθέντες να έχουν μολότοφ, πέτρες κι άλλα αντικείμενα στην κατοχή τους.Οι έρευνες, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, γίνονται για να βρεθεί αν υπάρχει κι άλλος χώρος όπου υπάρχουν «πολεμοφόδια». Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί μπήκαν σε όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Εξαρχείων έχουν αποκλειστεί.
Τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής (17.11.2019) στα Εξάρχεια, λίγες ώρες μετά τη μεγαλειώδη πορεία για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου, όπου αστυνομικοί έκαναν αψυχολόγητο «ντου» και χτύπησαν πολίτες, ανάμεσά τους και τον ρεπόρτερ του newsit.gr, Μάριο Αραβαντινό που απλά έκανε τη δουλειά του, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.