Η συμφωνία με την ΕΡΤ και το Champions League στον αέρα – Νέο πρόγραμμα στον Alpha

media_nea1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα από τον κόσμο των media…

Αίτημα από τους εργαζομένους για την ανάκληση της προσωρινής διαταγής στην “Ελευθεροτυπία”

Αίτημα για την ανάκληση της προσωρινής διαταγής με την οποία απαγορεύτηκε κάθε μεταβολή της κινητής και ακίνητης περιουσίας της “Ελευθεροτυπίας” κατέθεσαν εργαζόμενοι της εφημερίδας.

Η προσωρινή διαταγή, με την οποία ανεστάλησαν προσωρινά η αναγκαστική εκτέλεση και η λήψη ασφαλιστικών μέτρων, ελήφθη μετά από αίτημα πτώχευσης της εταιρείας “EWORX Υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Επιχειρείν Ανώνυμος Εταιρεία” κατά της Χ.Κ. Τεγόπουλος.

Η ΕWORX διεκδικεί από τη Χ.Κ. Τεγόπουλος περίπου 47.000 ευρώ, ενώ με την προσωρινή διαταγή που κέρδισε αφαιρεί το δικαίωμα από τους εργαζόμενους που έχουν στα χέρια τους δικαστικές αποφάσεις να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Πηγή: http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=702125

Το πρόγραμμα στον Alpha “ψήνεται”

Η ολοκλήρωση της μετακόμισης του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του Alpha από την Κάντζα στο στούντιο Pro στο Κορωπί τον Αύγουστο, θα βρει το κανάλι έτοιμο και για το νέο του τηλεοπτικό πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν. Ήδη οι συναντήσεις με παλιά και νέα πρόσωπα πυκνώνουν και άρχισαν και οι πρώτες επιβεβαιώσεις για τις εκπομπές που θα βγουν από τον Σεπτέμβριο. Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Ελένη Μενεγάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Ναταλία Γερμανού είναι οι σταθερές στο εβδομαδιαίο και καθημερινό πρόγραμμα, στις νέες αφίξεις όπως όλα δείχνουν θα περιλαμβάνεται η Αγγελική Νικολούλη, το «Κάτι ψήνεται» θα συνεχιστεί με νέες εκπομπές όπως και το ριάλιτυ «Οικογενειακές ιστορίες». Θέση στο πρόγραμμα θα έχει το ριάλιτυ του Έκτορ Μποτρίνι «Εφιάλτης στην κουζίνα». Αυτό που μένει ακόμη ανοιχτό είναι η διαμόρφωση του ενημερωτικού προγράμματος του Alpha. Και για αυτό θα αρχίσουν επίσης συζητήσεις με ενδιαφερόμενους παρουσιαστές εντός και έκτος Alpha.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?p=21092#more-21092

Η συμφωνία ΕΡΤ- Champions League στον αέρα!

Άγνωστο παραμένει αν οι έλληνες θεατές θα βλέπουν και τον αγώνα της Τετάρτης του Champions League,. Η ΕΡΤ αν και υπερίσχυσε στο διαγωνισμό της TEAM με πρόταση φθηνότερη κατά 25% σε σχέση με το διάστημα 2006-09 δεν έχει υπογράψει τη σχετική σύμβαση. Προηγήθηκαν οι καταγγελίες του Σίμου Κεδίκογλου, ως βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την εισαγγελική διερεύνηση δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί με πιθανό το ενδεχόμενο να ακυρωθεί.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση της άσκησης εισαγγελικής δίωξης από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, το απελθόν ΔΣ της ΕΡΤ , κρίνοντας πως σύμβαση δεν έχει πρόβλημα, έλαβε την απόφαση να καταθέσει την προκαταβολή των 2 εκατ. ευρώ στην TEAM, από το συνολικό ετήσιο ποσό των 10,3 εκατ. ευρώ για να αρχίσει να τρέχει η συμφωνία. Καθώς όμως δεν δόθηκε η εντολή πληρωμής, εξαιτίας των δύο εκλογικών αναμετρήσεων η συμφωνία δεν έχει υλοποιηθεί. Είναι πολύ πιθανό η TEAM, όσο περνάει ο καιρός, να προσφύγει σε βάρος της ΕΡΤ, ζητώντας την ακύρωσή της και να ενεργοποιήσει τη σχετική ρήτρα των 31,2 εκατ. ευρώ με ταυτόχρονη προσφυγή σε διεθνές διαιτητικό δικαστήριο. Η ΕΡΤ δηλαδή, είναι πολύ πιθανό και να μην δείξει τους αγώνες και να πληρώσει στην TEAM μία τεράστια αποζημίωση.

Το επιχείρημα της ΕΡΤ για τη σύμβαση με το Champions League είναι πως έχει πλεονάσματα της τάξης των 57 εκατ. ευρώ και συνεπώς μπορεί να σηκώσει το βάρος της 3ετούς συμφωνίας των 30,2 εκατ. ευρώ ακόμη και αν το ποδοσφαιρικό προϊόν, δεν φέρει την ανάλογη διαφήμιση για να ισοσκελίσει το κόστος.

Πηγή: http://media-industry.blogspot.gr/2012/07/champions-league_17.html#more

Νέα πρόσωπα στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ: Διόγος και Λίτσης

Στη θέση του Ηλία Κανέλλη ως μέλος στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ήρθε ο συνάδελφος Μάκης Διόγος (από την παράταξη “Δημοσιογραφική Μεταρρύθμιση”) και τη θέση του παραιτηθέντος Ταμία του Δ.Σ. Γιάννη Αγγέλη, από την παράταξη “Πρωτοβουλία για την Ανατροπή”, έλαβε ο Μωϋσής Λίτσης (επόμενος του ψηφοδελτίου της ίδιας παράταξης), κατόπιν εκλογής (με ψήφους: 7 υπέρ, 1 λευκό και 3 αποχές-αποσίες από τη συνεδρίαση).

Πηγή: http://syspeirosi.wordpress.com/

Π. Σκουρλέτης: “Να διατηρηθεί και το αναλογικό σήμα”

Δήλωση Π. Σκουρλέτη, εκπρόσωπου τύπου σχετικά με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση

Η μετάβαση στη ψηφιακή τηλεόραση δημιουργεί την ανάγκη προμήθειας τηλεοπτικών δεκτών νέας τεχνολογίας ή αποκωδικοποιητών για τις παλιές συσκευές τηλεόρασης. Στις σημερινές όμως συνθήκες της βαθιάς οικονομικής κρίσης κάτι τέτοιο είναι δυσβάσταχτο για ένα μεγάλο μέρος συμπολιτών μας.

Επειδή στις μέρες μας η τηλεόραση για αρκετούς αποτελεί μια από τις λίγες «δωρεάν ψυχαγωγίες» θεωρούμε άδικη την εξαναγκαστική κατ ουσία ώθηση στην αγορά νέων τηλεοπτικών συσκευών ή την προμήθεια αποκωδικοποιητών που για πάρα πολλούς είναι απαγορευτική.

Κατά συνέπεια κρίνουμε απαραίτητο την παράταση της εκπομπής σήματος παλαιάς τεχνολογίας παράλληλα με τη νέα ψηφιακή, γεγονός που δεν θα οδηγούσε στην αναγκαστική προμήθεια συσκευών νέας τεχνολογίας. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί οφείλουν να δείξουν την απαιτούμενη ευαισθησία.

To Γραφείο Τύπου

H Finos Film στο HOL Video Club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ HOL

Η χρυσή ταινιοθήκη της Φίνος Φιλμ, το πάνθεον του ελληνικού κινηματογράφου, με 162 ανεπανάληπτες ταινίες έρχεται να εμπλουτίσει τον πληρέστερο κατάλογο video on demand περιεχομένου στην Ελλάδα -με 1.000 και πλέον από τις πιο γνωστές ταινίες της βιομηχανίας του κινηματογράφου- της υπηρεσίας hol video club!

Όλοι οι μεγάλοι Έλληνες πρωταγωνιστές: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Ρένα Βλαχοπούλου, Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Αλέκος Αλεξανδράκης, κ.ά. εμφανίζονται στο hol video club με ασύγκριτη ποιότητα εικόνας (ψηφιακή επεξεργασία) μέσα από την οποία αναβιώνουν οι καλύτερες στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου.

Ταινίες που αγαπάμε, που θέλουμε να τις βλέπουμε ξανά και ξανά, όπως ο Ηλίας του 16ου, η Αρχόντισσα και ο Αλήτης, η Θεία από το Σικάγο, Μία Ελληνίδα στο Χαρέμι, Μία Κυρία στα Μπουζούκια, η βίλα των Οργίων, η Κόμισσα της Κέρκυρας, Μία τρελή τρελή Οικογένεια, Ραντεβού στον Αέρα, Γυμνοί στο Δρόμο, κ.α. με λιγότερο από €1 (€ 0,99) ανά ενοικίαση για 48 ολόκληρες ώρες. 162 αξέχαστες ελληνικές ταινίες για όλη την οικογένεια που δεν μπορούμε να τις βρούμε εύκολα σε άλλα μέσα επικοινωνίας ή σημεία διανομής.

Επιπλέον, κάθε μήνα (και για ολόκληρο το μήνα) 10 επιλογές από τον κατάλογο ελληνικών ταινιών θα παρέχονται για ενοικίαση MONO με 1 σεντ (€ 0,01) για 48ώρες.

Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το “hol video club” προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη και οικονομική λύση διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο σπίτι σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα και δωρεάν εξοπλισμό. Το “hol video club” παρέχει μια πλούσια ταινιοθήκη για όλη την οικογένεια με περιεχόμενο κανονικής και υψηλής ευκρίνειας (High Definition) που διαρκώς ανανεώνεται. Όλες οι νέες κυκλοφορίες του Hollywood και ένας ευρύς κατάλογος από κωμωδίες, περιπέτειες, θρίλερ, ταινίες δράσης, εποχής, σινεφίλ, επιστημονικής φαντασίας, ελληνικές και αισθησιακές ταινίες είναι ανά πάσα στιγμή προσβάσιμες για προβολή σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου. Επίσης, δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και το πιο πλούσιο παιδικό πρόγραμμα γίνονται «άμεσα διαθέσιμα» στην τηλεόραση των συνδρομητών, για απεριόριστες προβολές χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.