Κυκλοφορεί το νέο Hot Doc – Νέο χρηματοοικονομικό portal

media_nea2
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέες κυκλοφορίες από τα media…

periodiko_unfollow_7

Κυκλοφορεί το 7ο τεύχος του περιοδικού Ηot Doc 

Τρία εκατομμύρια τηλεοπτικές συσκευές. 1.050.000 νοικοκυριά. 67 δήμοι στην Αττική. Τρεισήμισι εκατομμύρια τηλεθεατές. Δεκάδες εκατοντάδες προμηθευτές. Επτά πολυεθνικές υψηλής τεχνολογίας. Έξι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Μια πολυμετοχική εταιρεία πάροχος δικτύου. Ένας τίτλος. Ψηφιακή μετάβαση στον Υμηττό. Μια ημερομηνία: 20 Ιουλίου.

«Τα οφέλη της ψηφιακής τηλεόρασης είναι τεράστια, άριστος ήχος, καλύτερη εικόνα στην τηλεοπτική οθόνη». Αυτό το διαφημιστικό σλόγκαν, άρχισε να μεταδίδεται σταδιακά την τελευταία 10ετία, όσο πλησιάζουμε προς την τελική ψηφιακή μετάβαση της τηλεόρασης θα το ακούμε μονότονα. Μέχρι να γίνει η άποψη μας. Σε αυτό το μοτίβο εξάλλου στηρίζεται η παγκόσμια καμπάνια της ψηφιοποίησης του τηλεοπτικού σήματος που για τις περισσότερες χώρες της δύσης είτε ολοκληρώθηκε είτε βαίνει προς ολοκλήρωση. Είναι όμως έτσι;

Η συνέχεια στο νέο τεύχος του Hot Doc που κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη σε όλη την Ελλάδα. Και ακόμη στο νέο τεύχος θέματα για:

-Γιώργος Βερνίκος. Ο βίος και η πολιτεία του εφοπλιστή που έμελλε να γίνει υφυπουργός Ναυτιλίας για λίγες ώρες.

-Πλοία. «Δημητρούλες» στο Αιγαίο μη με παίρνετε καλέ! «Δεσποινίδες» ετών 40 σε Αιγαίο και Ιόνιο ταλαιπωρούν και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια επιβατών και πληρώματος

-Πληρωμένος έρωτας στα χρόνια της οικονομικής χολέρας. Πώς επηρεάζει η οικονομική κρίση τη βιομηχανία του σεξ; Νομοθεσίες, μέτρα και τάσεις στα αλλοτινά και σύγχρονα μπορντέλα της γηραιάς ηπείρου που στροβιλίζεται στη δίνη της λιτότητας.

-Δανοί: οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο!

-Ο Δημήτρης Νανόπουλος, ο πρωτεργάτης του Cern, καθηγητής της Φυσικής Υψηλών Ενεργειών μιλά αποκλειστικά στο HOT DOC και απορρίπτει κατηγορηματικά τον όρο «σωματίδιο του Θεού» για το μποζόνιο. Αναλύει τις επιπτώσεις των ανακαλύψεων της Γενεύης στην
επιστήμη και στον άνθρωπο.

-Αμαρτωλή Βασιλεία. Οι νέοι παγκόσμοι κανόνες για τις τράπεζες

-Στουρνάρας. Τεχνοκράτης με ουρά…

-Πέρα από την πολιτική ορθότητα

-Η προφητεία του Dr. Doom

-Έσκασε το «κανόνι» για το σκάνδαλο της ΔΕΗΑΝ. Η Γερμανία επιβεβαιώνει το HOT DOC

-Κράτος ή μεγιστάνες;

-Πολιτική κατευνασμού Νο2

-Η συγκυβέρνηση των δύο μνημονίων και του ενός εκβιασμού

«e-marketdeals.gr» το νέο portal για την οικονομία και την αγορά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος e-marketdeals.gr συνιστά μία φρέσκια ματιά στην οικονομική, επιχειρηματική και καταναλωτική ενημέρωση. Πρόκειται για ένα web portal με αντικείμενο όλα όσα αφορούν και στις δύο πλευρές των αγορών και των πωλήσεων στην ελληνική αγορά, καθώς παρακολουθεί, ερευνά, προβάλλει και σχολιάζει ζητήματα που ενδιαφέρουν ή επηρεάζουν τόσο τους επιχειρούντες όσο και τους καταναλωτές.

Σε μια εποχή που το κλίμα στην αγορά προϊόντων, υπηρεσιών και εργασίας είναι κάθε άλλο παρά ευχάριστο ή ευοίωνο, το «e-marketdeals.gr» προτείνει μία θετική αντιμετώπιση και μία αισιόδοξη οπτική, χωρίς να παραγνωρίζει τις προκλήσεις, αλλά και χωρίς μοιρολατρικά να τις υπομένει. Αντιθέτως, επιλέγει να αναζητά –μαζί με όλους τους εμπλεκομένους- τις κατά περίπτωση ενδεδειγμένες λύσεις.

Με ειδησεογραφία, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, έρευνες, αλλά και αποκαλυπτικούς «ψιθύρους» από τα ενδότερα της αγοράς και των επιχειρήσεων, το «e-marketdeals.gr» εισηγείται και μεσολαβεί για μια εποικοδομητική επικοινωνία καταναλωτών και επιχειρήσεων, με την καταγραφή των επίκαιρων εξελίξεων και απόψεων, για την οποία φροντίζουν καθιερωμένοι και έμπειροι δημοσιογράφοι της οικονομικής – επιχειρηματικής ενημέρωσης.

Τη συντακτική ομάδα του «e-marketdeals.gr» διευθύνει ο Χρήστος Κώνστας, ενώ την αρχισυνταξία έχει ο Ανδρέας Αναστασίου. Την ευθύνη για τα ρεπορτάζ και τη σύνταξη έχουν η Ελένη Μπότα, ο Πιέρρος Τζανετάκος, ο Περικλής Οικονόμου και η Χριστίνα Πουτούλη. Την ομάδα πλαισιώνουν ειδικοί συνεργάτες, οι οποίοι γνωρίζουν την αγορά σε εύρος και σε βάθος, καθώς και ειδικοί «ψιθυριστές», με ιδιαίτερη διάθεση και ικανότητα να διεισδύουν, να αποκαλύπτουν, να ερμηνεύουν και να αναδεικνύουν…

To «e-marketdeals.gr» ανήκει στον ΝΚ MEDIA GROUP, του Ομίλου Νικολάου Καραμανλή, ο οποίος εκδίδει, επίσης, τις εφημερίδες «Παρασκήνιο» και «Καρφίτσα» και έχει στην ιδιοκτησία του τα ενημερωτικά site “paraskhnio.gr” και “karfitsa.gr”. Την εμπιστοσύνη τους στο «e-marketdeals.gr», για την επικοινωνία τους με τους καταναλωτές, δείχνουν μεγάλες επιχειρηματικές μονάδες και σημαντικοί διαφημιζόμενοι της αγοράς.

Το «e-marketdeals.gr» λειτουργεί ήδη σε πλήρη ισχύ, με διαρκή ενημέρωση καθημερινώς, ο περαιτέρω εμπλουτισμός του, όμως, με νέες ενότητες περιεχομένου συνεχίζεται, ενώ οι συντελεστές του υπόσχονται καινοτομίες και εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, ιδιαίτερα μάλιστα με την έναρξη της νέας «ενημερωτικής σεζόν». Οι καινοτομίες αυτές θα περιλαμβάνουν ποικιλία προσφορών και ευκαιριών, που θα παρέχονται ειδικά και αποκλειστικά στους καταναλωτές – χρήστες του «e-marketdeals.gr».

Μετά τιμής,

Χρήστος Κώνστας

Διευθυντής

Τηλ: 210-3634330

Email: press@e-marketdeals.gr

Ανδρέας Αναστασίου // Αγάπη Κόρμπε

Αρχισυντάκτης // Εμπορική Διεύθυνση

Τηλ: 210-3634330 // Τηλ: 210-3634330

Email: press@e-marketdeals.gr Email: sales@e-marketdeals.gr

Website: e-marketdeals.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.