Το Euronews και στα Γαλλικά – Νέες ιδιωτικές πρωτοβουλίες στα media…

media_nea2
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα sites και νέες εκπομπές στα media…

Ξεκίνησε το FTHIS.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

Το νέο lifestyle-gossip site του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ είναι ήδη στον αέρα. Ακολουθήστε το και μάθετε τα πάντα για τη showbiz… και όχι μόνο! Τι τρέχει; Τι παίζει; Τι ακούγεται; Τι λέει; Ποιος, πότε; Πού, γιατί; Αν όλες οι παραπάνω ερωτήσεις κυριαρχούν στο καθημερινό σας λεξιλόγιο, αντικαταστήστε τις με μία νέα λέξη: FTHIS.gr και πάρτε όλες τις απαντήσεις… σε αποκλειστικότητα!

Το νέο lifestyle-gossip site FTHIS.gr ανήκει στη «ΔΑΦΝΗ Επικοινωνίες», μια εταιρία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και φέρνει για σας τις πιο hot ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε αποκλειστικότητα! Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ μέσω της δημιουργίας του νέου αυτού site, συνεχίζει δυναμικά τις σημαντικές επενδύσεις που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια στον χώρο του διαδικτύου. Το FTHIS.gr είναι εύχρηστο για τον επισκέπτη, διαθέτει μοντέρνα αισθητική και ξεχωριστό design. Για να μαθαίνετε τα πάντα από τη showbiz, αλλά και απ’ όλο τον κόσμο πρώτοι απ’ όλους, ακολουθήστε από σήμερα ό,τι σας κάνει κλικ στο FTHIS.gr!

Η δημοσιογραφική ομάδα του FTHIS.gr δε σταματά να μαθαίνει, να ψάχνει, να ανακαλύπτει, να δοκιμάζει, να βρίσκει, να προτείνει, για να σας ενημερώνει και να σας αποκαλύπτει όλα τα fresh “must know”. Πικάντικα celebrity news, τα τελευταία super trends, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις, τέχνη και δημιουργοί, videos που δεν έχετε ξαναδεί, χρήσιμα tips, στιλ, μόδα, άποψη και διακόσμηση, ξεχωριστές προτάσεις διασκέδασης, αλλά και ενημέρωση τη στιγμή των εξελίξεων, πρωταγωνιστούν στο νέο site που θα λατρέψετε!

Μην μένετε πίσω, ακολουθήστε τον κόσμο του FTHIS.gr. Ό,τι σας ενδιαφέρει, αλλά και ό,τι συμβαίνει, ανεβαίνει αποκλειστικά εδώ και ρίχνει φως, εκεί που οι άλλοι έχουν σκοτάδι!

Νέο ειδησεογραφικό site στον αέρα, το ONLYNEWS.GR

Διαβάστε αναλυτικά στο: http://www.onlynews.gr/news/Pages/view.aspx?nID=613

Τo Euronews και στα γαλλικά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΤ

Σας ενημερώνουμε ότι στο μεταδιδόμενο (μέσω της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης της ΕΡΤ) πρόγραμμα του Euronews, πέραν της αγγλόφωνης έχει ενεργοποιηθεί και η γαλλόφωνη έκδοση. Όσοι επιθυμούν την γαλλόφωνη έκδοση του Euronews μπορούν να την ενεργοποιήσουν από το τηλεχειριστήριο ή από το μενού του ψηφιακού τους δέκτη. Υπενθυμίζεται ότι το ελληνόφωνο κανάλι του Euronews αναμένεται να εκπέμψει το πρόγραμμά του το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι από τις 25 Ιουλίου 2012 ξεκινά από το Κέντρο Εκπομπής Ακαρνανικών η ψηφιακή μετάδοση του «μπουκέτου» της ΕΡΤ με τα προγράμματα ΒΟΥΛΗ, BBC WORLD, DEUTSCHE WELLE και RIK SAT, από τον δίαυλο 46 (674 MHz).

Οι τηλεθεατές που επιθυμούν να λαμβάνουν τα ανωτέρω προγράμματα πρέπει να επανασυντονίσουν τους ψηφιακούς δέκτες τους προσθέτοντας το κανάλι 46. Η περιοχή κάλυψης των Ακαρνανικών περιλαμβάνει το Αγρίνιο, τη Λευκάδα, την Πρέβεζα και γενικότερα μεγάλο μέρος της Δυτικής Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι η ψηφιακή μετάδοση από τα Ακαρνανικά των προγραμμάτων ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΤ3 και ERT HD της ΕΡΤ έχει ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2011 (δίαυλος 28).

“Καλή μου Ελλάδα” με το Γ. Καραμέρο στα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ1

Η εκπομπή “ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ” με τον Γιώργο Καραμέρο κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη, ταξιδεύοντας στους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς και αναδεικνύοντας τα πιο σημαντικά ελληνικά προϊόντα. Ο Γιώργος Καραμέρος, μας ξεναγεί στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας και μας παρουσιάζει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του κάθε τόπου, καθώς και τα ιστορικά, τα λαογραφικά και τα θρησκευτικά στοιχεία της ευρύτερης περιοχής.

Η Διευθύντρια Προγράμματος της Συνδρομητικής Τηλεόρασης του ΑΝΤ1 κ. Λήδα Παπαχατζή, δήλωσε: «Η νέα αυτή παραγωγή των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1, παρουσιάζει μέσα από εικόνες και γεύσεις την ανταγωνιστική Ελλάδα. Την Ελλάδα που παράγει και δημιουργεί, και εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους, σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας».

Η εκπομπή “ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ” θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.00 στον ΑΝΤ1 SATELLITE, στις 20.30 στον ANT1 PACIFIC και στις 21.00 στον ANT1 EUROPE.

Στα πρώτα επεισόδια η εκπομπή επισκέπτεται τη Νάξο, τη Ζάκυνθο, το Αμύνταιο, το Νυμφαίο και τις Πρέσπες, καθώς και την Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα. Σκηνοθέτης της εκπομπής είναι ο Αλέξανδρος Κατσαρός, μοντέρ ο Αλέξης Αλεξόπουλος και οπερατέρ ο Νίκος Ζιώγας.

Μαζί με τον τουριστικό οδηγό «LET’S GO GREECE» και τη λαογραφική εκπομπή «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ», η εκπομπή «ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ» αποτελεί την τρίτη παραγωγή των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1 για το Καλοκαίρι του 2012, με θέμα την πατρίδα μας.

Το τμήμα των Δορυφορικών Καναλιών του ANT1 αναπτύσσει και διανέμει το κανάλι σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω των κορυφαίων συστημάτων ψηφιακής μετάδοσης. O ΑΝΤ1 SATELLITE μεταδίδεται στις ΗΠΑ μέσω των DISH NETWORK, TIME WARNER CABLE, COMCAST, VERIZON FiOS TV, CABLEVISION, BRIGHT HOUSE NETWORKS και RCN CABLE και στον Καναδά σε περισσότερες από 12 πλατφόρμες. Ο ANT1 PACIFIC μεταδίδεται στην Αυστραλία μέσω των FOXTEL, OPTUS, AUSTAR και MYSAT, ενώ ο ANT1 EUROPE σε ολόκληρη την Ευρώπη δορυφορικά μέσω του HELLAS SAT και καλωδιακά στη Γαλλία μέσω της FREE και της SFR και στη Γερμανία μέσω των WILHELM.TEL, WILLY.TEL, KABELBW, UNITYMEDIA και NETCOLOGNE.

Ψηφιακή μετάδοση για τo ΜAD TV μέσω DIGEA από τον Υμηττό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ MAD

Από την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012, το πρόγραμμα του MAD TV θα μεταδίδεται μόνο ψηφιακά για την Αττική, μέσω της DIGEA, με κωδικοποίηση MPEG4, από το κέντρο εκπομπής του Υμηττού.Οι τηλεθεατές του MAD TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ψηφιακά το αγαπημένο τους μουσικό κανάλι, μέσω της συχνότητας μετάδοσης 63 (810 MHz). Πιο συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές θα χρειαστεί να διαθέτουν τηλεόραση ή εξωτερικό αποκωδικοποιητή, που να υποστηρίζει την τεχνολογία MPEG4 και να συντονίσουν το MAD TV στην παραπάνω συχνότητα. Σημειώνεται ότι από τις 20/7/12, η αναλογική εκπομπή του MAD TV θα διακοπεί από τον Υμηττό.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.