Ένας ρόλος αγάπης για τον Γιώργο Μεσσάλα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της  Σμαράγδας   Μιχαλιτσιάνου

Σε ρόλο τροχονόμου αλλά χωρίς στολή εμφανίστηκε σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας τις προάλλες ο Γιώργος Μεσσάλας. Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός εθεάθη ανήμερα του Αγίου Παντελήμονα στην οδό Αχαρνών να προσπαθεί με τον βραχίονα υψωμένο κατακόρυφα να διακόπτει την πορεία των οχημάτων που κατευθύνονταν στην περιοχή , με κίνδυνο της ζωής του.

Τι είχε συμβεί. Ο Γιώργος Μεσσάλας βγαίνοντας από τον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα όπου είχε πάει να ανάψει ένα κερί, είδε μπροστά στα μάτια του  να πέφτουν δυο μηχανές, η μία μετά την άλλη, και να τραυματίζονται σοβαρά οι αναβάτες τους. Έκπληκτος κατευθύνθηκε στο δρόμο να καταλάβει τι συμβαίνει, και είδε, ότι είχε πέσει λάδι στο οδόστρωμα σε μήκος 500 μέτρων. Κάλεσε την τροχαία, τουλάχιστον τρεις φορές και στο τέλος μέχρι που το μπελά του που δεν βρήκε.

« Έτσι κι αλλιώς έχω παίξει πολλούς ρόλους στη ζωή μου και πάντα μέσα από αυτούς προσπάθησα να παράγω πολιτισμό . Έτσι, δεν δίστασα ούτε δευτερόλεπτο να γίνω τροχονόμος χωρίς στολή και χωρίς βεβαίως να μου αναθέσει κανένας αυτό το ρόλο . Για μία τουλάχιστον ώρα ένοιωσα, ότι έκανα τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής μου σώζοντας ζωές ανθρώπων , γιατί τους φώναζα: «Λάδια, λάδια» και τους έστελνα μακριά από το σημείο κινδύνου» σχολίασε ο Γιώργος Μεσσάλας στην «Avecnews».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.