Mε τον έρωτα Γιάννη Πάριο στο «Παλλάς» το Δεκέμβριο

yiannis_parios1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

E ”Πήρα λοιπόν και εγώ μια βάρκα να περάσω απέναντι. Το τραγούδι ήταν η βάρκα μου. Μόνο που δεν ξέρω αν πέρασα απέναντι ακόμα. Ξέρω όμως ότι πέρασα και περνάω πολλούς απέναντι με την φωνή μου….Χαρές-λύπες-στομάχι πληγωμένο-δυό γάμοι-τέσσερα παλικάρια ζωές μου-λίγοι καλοί φίλοι και μια μοναξιά δημιουργική”.

Με αυτά τα λόγια, τα βγαλμένα από την καρδιά του χαιρέτισε ο Γιάννης Πάριος την 30η επέτειό του στο τραγούδι. Με αυτή τη βάρκα ο τραγουδιστής του έρωτα συνεχίζει να μας περνάει απέναντι ,εκεί που μια αθεράπευτη μελαγχολία διαδέχεται τη χαρά και τον ενθουσιασμό, η παράλογη πίστη ότι όλο το σύμπαν περικλείεται στο άτομο που έφερε η ευχή στο πεφταστέρι.

«Όλα μου τα σ’ αγαπώ» είναι ο τίτλος της παράστασης που θα παρουσιάσει ο τραγουδιστής του έρωτα από το Δεκέμβριο στη σκηνή του «Παλλάς».

Ο Γιάννης Πάριος με την ανεπανάληπτη φωνή του θα ζωντανέψει όλους του έρωτες της ζωής του, της ζωής μας, από τότε που παιδί πήρε το άσπρο καράβι από την Πάρο για να κατακτήσει το μουσικό στερέωμα.

«Ακόμα χθες θυμάμαι στο λιμάνι της Πάρου το άσπρο καράβι, τη χάρτινη βαλίτσα μου, την μάνα μου και τον πατέρα μου, το κομπόδεμα των 750 δραχμών, την ανοιχτή αγκαλιά τους και το σταύρωμα, μόλις γύρισα την πλάτη μου για να μπω στο βαπόρι.

”Στο καλό παιδί μου”. Πήρα την χάρτινη βαλίτσα, που ήταν γεμάτη φόβους, όνειρα, ανασφάλειες και ελπίδες.” Όπως το περιγράφει ο ίδιος. Ελπίδες όμως, που δεν διαψεύστηκαν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.