Η Μάνια θέλει ξανά την Ελευθεροτυπία στα περίπτερα! / Μειώση των διαφημίσεων στο διαδίκτυο

dimosiografos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα από τον κόσμο των media…

Η Μάνια θέλει ξανά την Ελευθεροτυπία στα περίπτερα!

Εκδήλωση προθέσεων από την Τεγοπούλου

Στη χθεσινή συνάντηση των απλήρωτων της Χ.Κ.Τεγόπουλος φύσηξε ένα κάποιος άνεμος αισιοδοξίας, ύστερα από την ενημέρωση για τις προθέσεις της εργοδοσίας.

Εκφράστηκε η θέληση της Μάνιας να κρεμάσει και πάλι την “Ελευθεροτυπία” στα περίπτερα και να απασχολήσει ικανό αριθμό από τους εναπομείναντες στην εταιρεία.

Για το χρονοδιάγραμμα δεν υπήρξε προσδιορισμός – προφανώς λόγω των δεδομένων εκκρεμοτήτων που υφίστανται σ’ όλα τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας.

Ο σχεδιασμός, σ’ αυτή τη φάση, προβλέπει τη συγχώνευση της καθημερινής με την κυριακάτικη έκδοση. Σε ό,τι αφορά στα επιμέρους του “νέου” εγχειρήματος υπήρξε μια κατ’ αρχήν αριθμητική προσέγγιση για το έμψυχο δυναμικό – περίπου 200 με 300 δημοσιογράφοι, διοικητικοί, τεχνικοί …

Σε ότι αφορά στις αποχωρήσεις από τους εναπομείναντες, που εκ των πραγμάτων θα πρέπει να υπάρξουν, πριν από την έναρξη του εγχειρήματος, θα “υποστηριχθούν” με ένα ποσοστό χρηματικό έναντι – περίπου το 40% – έως την εξόφληση, που δεν προσδιορίστηκε επακριβώς.

Για το πιεστήριο, εκφράστηκε η θέληση να λειτουργήσει ως ανεξάρτητη μονάδα – αυτοελεγχόμενη, που φυσικά θα εξυπηρετήσει και την εκτύπωση της “Ε”.

Για τις άλλες οικονομικές εκκρεμότητες όλων όσοι έχουν ήδη αποχωρήσει – αποζημιώσεις, δεδουλευμένα κ.λπ. – δεν έγινε ιδιαίτερη μνεία.

Τούτων δοθέντων να ευχηθούμε το συντομότερο δυνατό να ξεκινήσει αυτή η νέα προσπάθεια – την έχουν ανάγκη όλοι όσοι υφίστανται αυτό το πρωτόγνωρο οικονομικό “βατερλώ” επί περίπου 15 μήνες…

Πηγή: http://zoornalistas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_606.html

Μειώση των διαφημίσεων στο διαδίκτυο

Διαφημίσεις στο Internet; ΝΑΙ! Διότι το διαδίκτυο είναι το πλέον αναπτυσσόμενο μέσο προβολής και έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από αυτές του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και του περιοδικού τύπου. Έχει όπως λέμε το καλύτερο ROI (Return of Investment) ή αλλιώς απόδοση επενδυμένου κεφαλαίου. Διότι:

1.Απευθύνεται σε εξαιρετικά μεγάλο κοινό.

2.Οι διαφημίσεις του είναι στοχευμένες

3.Υπάρχουν εργαλεία όπου οι διαφημιζόμενοι μπορούν να ελέγξουν το πώς και το γιατί των διαφημίσεων που κάνουν.

Παρ΄όλα αυτά οι διαφημίσεις στο διαδίκτυο μειώθηκαν καθώς η ονομαστική display διαφημιστική δαπάνη στο ελληνικό διαδίκτυο για το α’ εξάμηνο του 2012 ήταν μειωμένη κατά 3 εκατ. ευρώ σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2011 (40 εκατ. ευρώ). Αυτό δείχνουν τα τελευταία στοιχεία της έρευνας που πραγματοποίησε το IAB Hellas σε συνεργασία με 21 διαδικτυακούς εκδότες και..δίκτυα ψηφιακών διαφημίσεων digital ad networks.

Πηγή: http://zoornalistas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8338.html#more

4ημερη απεργία των τεχνικών ραδιοφωνίας στο ραδιοσταθμό «SPORT 103 FM»

Ένωση ΤΕχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας Θράκης

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα 4ημερη απεργιακή κινητοποίηση των τεχνικών ραδιοφωνίας στο ραδιοσταθμό «SPORT 103 FM»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε την κήρυξη νέας 4ημερης απεργιακής κινητοποίησης για την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 από τις 6.00πμ έως τις 6.00πμ της Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου 2012 στο ραδιοσταθμό «SPORT 103 FM», με αιτήματα:

¨ Την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους τεχνικούς.

¨ Η πληρωμή του μισθού να γίνεται την τελευταία εργάσιμη κάθε μηνός (ως ορίζει η ΣΣΕ).

¨ Την τήρηση της νομιμότητας και το σταμάτημα της μαύρης εργασίας συναδέλφων μας.

Καλούμε τη διοίκηση του ραδιοσταθμού «SPORT 103 FM» να σταματήσει την παραβίαση της ΣΣΕ μας και να προχωρήσει στην ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων μας.
Καλούμε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, το ΙΚΑ και την Πολιτεία να επέμβουν δραστικά ώστε να σταματήσει το καθεστώς της μαύρης εργασίας και το φαινόμενο της καθυστέρησης των δεδουλευμένων από την εργοδοσία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Χατζηγεωργίου Κων/νος Στεφανίδης Κοσμάς

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.