Ο Χρήστος Λεοντής στο 23ο Φεστιβάλ Δήμου Βριλησσίων

christos_leondis1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Παλιά και νέα τραγούδια στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Το 23ο Φεστιβάλ Βριλησσίων που οργανώνει κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός τού Δήμου, ξεκινά για φέτος τις παραστάσεις του, την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012.

Η εναρκτήρια παράσταση έχει συμβολικό χαρακτήρα και υποδηλώνει την θέληση και την απόφαση του Δήμου να στηρίξει το Ελληνικό τραγούδι.

Ο Χρήστος Λεοντής σε μία μεγάλη και εφ’ όλης της ύλης λαϊκή συναυλία ξεκινά το 23ο Φεστιβάλ, όπου θα παρουσιάσει παλαιότερα και αγαπημένα τραγούδια του, από τους κύκλους τραγουδιών, Καταχνιά, Ανάσταση Ονείρων, Αχ Έρωτα, Παραστάσεις, Καπνισμένο Τσουκάλι, Έρωτας Αρχάγγελος κ.ά. -μία μουσική διαδρομή πενήντα χρόνων- αλλά και νέα τραγούδια του σε πρώτη εκτέλεση.

Τραγούδια διαχρονικά, άμεσα και …άκρως επίκαιρα.

Συνοδοιπόροι σ’ αυτή τη διαδρομή είναι οι ερμηνευτές Λάκης Χαλκιάς, Ιωάννα Φόρτη, Πάνος Μπούσαλης και Γιώργος Καλογήρου που με μοναδικό, ευαίσθητο και άμεσο τρόπο ερμηνεύουν τα τραγούδια του συνθέτη, αλλά και η υπέροχη λαϊκή ορχήστρα του Χρήστου Λεοντή που την αποτελούν πρώτης γραμμής σολίστες.

Η συναυλία αρχίζει στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» (Μεταμορφώσεως Σωτήρος και Υψηλάντου, τηλ.: 210 6871700) στα Βριλήσσια.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.