Θεσσαλονίκη-Ζωντανή καταδίωξη απο ταράτσα σε ταράτσα δυο ύποπτων κουκουλοφόρων

Thessaloniki katadioxi jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε ζωντανή μετάδοση, καταδίωξη, δύο κουκουλοφόρων στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Οι δύο δράστες εγκλωβίστηκαν  στο  καμπαναριό του Αγίου Παύλου!

Οι κουκουλοφόροι σκαρφάλωσαν στο καμπαναριό θέλοντας να αποφύγουν τις αστυνομικές δυνάμεις  και την Πυροσβεστική που είχαν σπεύσει για την κατάσβεση παρακείμενου καταστήματος τηλςφωνίας.

Η φωτιά στο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή Βενιζέλου και Ιωνος Δραγούμη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εκδηλώθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όπως καταγράφηκε σε πλάνα τηλεοπτικών σταθμών ο ένας από τους κουκουλοφόρους κρατούσε στα χέρια του πυροσβεστήρα τον οποίο χρησιμοποιούσε κατά των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.

Οι δύο ύποπτοι έκαναν τεράστια άλματα πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα και για ώρες [ρπσ[αθπ’υσαν να ξεφύγουν.  Ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους συνελήφθη λίγο πριν τις 7 το πρωί αφού προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα.Μετά απο 20 λεπτά παραδόθηκε και ο δεύτερος/

Οι δύο συλληφθέντες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ,υποστηρίζουν οτι δεν έχουν καμμά σχέση με την φωτιά του καταστήματος,αλλά είχαν ανέβει στο σημείο για να κάνουν γκράφιτι.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.