“Σκοτώνουν” και τα Κέντρα Υγείας για την τρόικα! Κλείνουν και τις εφημερίες

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στο τέλος οι Έλληνες θέλουν δε θέλουν θα καταφεύγουν με δικά τους χρήματα στον ιδιωτικό τομέα για να γιατρευτούν. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι πλέον σταδιακά ξεκινούν και τα κέντρα υγείας να μην εφημερεύουν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλύψουν ούτε τις ανάγκες της πρωτοβάθμιες περίθαλψης των τοπικών περιοχών. Δείτε ποια κέντρα υγείας αρχίζουν να υπολειτουργούν και τι λένε οι γιατροί.     

Χωρίς πρωτοβάθμια περίθαλψη στα Κέντρα Υγείας μένουν οι κάτοικοι στο Κιάτο, το Ξυλόκαστρο και το Λουτράκι αφού με απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου παύουν να εφημερεύουν. Όπως αναφέρουν οι γιατροί των συγκεκριμένων κέντρων υγείας, το ιατρικό προσωπικό της εφημερίας της συγκεκριμένης ημέρας θα εφημερεύει στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Κορίνθου ( ως ειδικευμένοι χειρουργοί – παθολόγοι ) το οποίο και παρουσιάζει έλλειψη προσωπικού. 

 

Και να σκεφτεί κανείς ότι οι τρεις αυτές περιοχές αποτελούν καλοκαιρινά θέρετρα με χιλιάδες λουόμενους να βρίσκονται εκεί και να παραθερίζουν.

Γεγονός που σημαίνει ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας οι κάτοικοι στο Κιάτο, το Ξυλόκαστρο και το Λουτράκι θα πρέπει να μεταβαίνουν στην Κόρινθο για τις πρώτες βοήθειες.

iatropedia.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.