Κινηματογραφικά νέα από την avecnews… δείτε τις ταινίες

Facebook
Twitter
LinkedIn

Από σήμερα Πέμπτη 6/9, οι ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους είναι οι εξής: «Στην Ρώμη με Αγάπη», «Ολική Επαναφορά», «Η Αγελάδα που Έπεσε Από τον Ουρανό», «Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν», «Ninotchka».

«Στην Ρώμη με Αγάπη»

«To Rome with Love»

ΗΠΑ – Ιταλία- Ισπανία: Κωμωδία

Του Γούντι Άλεν

Με τους Έλεν Πέιτζ, Γούντι Άλεν, Τζέσε Άιζενμπεργκ, Πενέλοπε Κρουζ, Άλεκ Μπόλντγουιν, Ρομπέρτο Μπενίνι, Ορνέλα Μούτι, Τζούντι Ντέιβις, Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Ιζαμπέλα Φεράρι, Τζουλιάνο Τζέμα

Υπόθεση:

Ο Γούντι Άλεν συνεχίζει την ευρωπαϊκή του «περιοδεία», κατακτώντας αυτή τη φορά την ιταλική πρωτεύουσα. Η ρομαντική κωμωδία «To Rome With Love» αντλεί έμπνευση από το μεσαιωνικό Δεκαήμερο του Βοκάκιου και εκτυλίσσεται σε τέσσερα σκετς, ένα από τα οποία μάλιστα σηματοδοτεί την επιστροφή του Άλεν μπροστά από την κάμερα.

 

 «Ολική Επαναφορά»

«Total Recall»

ΗΠΑ – Καναδάς: Δράσης Του Λεν Γουάιζμαν


Με τους Κόλιν Φαρέλ, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Τζέσικα Μπίελ, Μπράιαν Κράνστον, Τζον Τσο, Μπιλ Νάι

Υπόθεση:

Ο Douglas Quaid έχει εγκλωβιστεί σε μια βαρετή ζωή: δουλεύει στη γραμμή συναρμολόγησης ενός εργοστασίου και είναι παντρεμένος με τη Lori, μια πανέμορφη γυναίκα που αγαπάει τόσο, ώστε να έχει επαναλαμβανόμενα όνειρα με άλλη. Πολύ σύντομα επιζητά να αποδράσει, έστω και νοητικά, από τη μάταιη καθημερινότητά του κι επισκέπτεται τη «Rekall», μια εταιρεία που θα μετατρέψει το όνειρο του να ζήσει ως μυστικός πράκτορας σε πραγματική ανάμνηση. Όμως κάτι πηγαίνει εντελώς στραβά κι ο Douglas βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Η αστυνομία τον κυνηγάει, το ίδιο και η σύζυγος του, ενώ η μόνη του σύμμαχος είναι μια αγωνίστρια της Αντίστασης. Η γραμμή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας θολώνει και η τύχη ολόκληρου του κόσμου κρέμεται από τον Quaid που έχει μόλις ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι, ποια γυναίκα πραγματικά αγαπάει και ποια είναι η πραγματική του αποστολή.

 

 «Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν»

«The Cold Light of Day»

ΗΠΑ: Δράσης Του Μαμπρούκ Ελ Μεχρί

Με τους Μπρους Γουίλις, Χένρι Καβίλ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Τζόζεφ Μολ, Καρολίν Γκουντολ, Τζιμ Πίντοκ, Βερόνικα Εσεγκί

Υπόθεση:

Όταν ο Ουίλ φτάνει στην Ισπανία για διακοπές με ιστιοπλοϊκό, μαζί με την οικογένειά του, έχει ένα σωρό προβλήματα στο κεφάλι του: η εταιρεία που δημιούργησε χρεοκόπησε, ενώ η σχέση του με τον αυστηρό πατέρα του πάει από το κακό στο χειρότερο. Όταν η οικογένειά του απάγεται από μυστικούς πράκτορες, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν μια μυστηριώδη βαλίτσα, ο Ουίλ βρίσκεται ξαφνικά εν μέσω ενός ανελέητου κυνηγητού στους δρόμους της Μαδρίτης, προσπαθώντας να ξεσκεπάσει μια συνομωσία πριν είναι πολύ αργά.

 

«Η Αγελάδα που Έπεσε Από Τον Ουρανό»

«Chinese Take-Away» / «Un Cuento Chino»

Αργεντινή – Ισπανία: Κωμωδία  Του Σεμπαστιάν Μπορενζτάιν

Με τους Ρικάρντο Ντάριν, Χουάνγκ Σενγκ Χουάνγκ, Μούριελ Σάντα Άνα, Ενρίκ Ροντρίγκεζ, Ιβάν Ρόμα Νέλι

Υπόθεση:

H ζωή του Roberto έχει μείνει στάσιμη εδώ και είκοσι χρόνια εξαιτίας ενός σκληρού παιχνιδιού της μοίρας. Από τότε ζει απομονωμένος και πικραμένος, έχοντας ως μοναδικό του σύνδεσμο με τον έξω κόσμο, το μαγαζί του με σιδερικά. Ένα απρόσμενο γεγονός, όμως, θα τον ξυπνήσει και θα τον φέρει πίσω στη ζωή. Ο Roberto συναντά τον Jun στους δρόμους της πόλης και από τότε ξεκινά μια παράξενη συμβίωση των δύο τους, καθώς ο Roberto δεν μιλά κινέζικα και ο Jun ούτε λέξη ισπανικά. Ο ερημίτης σιδεράς επιχειρεί να τον αφήσει πρώτα στο αστυνομικό τμήμα και μετά στην κινέζικη πρεσβεία, κανείς ωστόσο δεν θέλει να τον βοηθήσει και έτσι το μόνο που του μένει είναι να τον φέρει στο σπίτι του. Η καταναγκαστική τους συμβίωση, ωστόσο, θα έχει στιγμές άφθονου γέλιου, καθώς ο Roberto προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον νεαρό Κινέζο με κάθε μέσο που διαθέτει. Καταλυτικό ρόλο σ’αυτή την αλλόκοτη ιστορία παίζει και η Mari, μια κοπέλα που είναι ερωτευμένη με τον Roberto.

«Νινότσκα» (1939)

«Ninotchka»

ΗΠΑ: Κωμωδία Του Έρνστ Λιούμπιτς

Με τους Γκρέτα Γκάρμπο, Μέλβιν Ντάγκλας, Μπέλα Λουγκόζι

Υπόθεση:

Στο Παρίσι του Μεσοπολέμου βρίσκονται τρείς Σοβιετικοί πράκτορες. Η κομμουνιστική πατρίδα τους έχει αναθέσει να βρουν αγοραστή ώστε να πουλήσουν κάποια πανάκριβα κοσμήματα, τα οποία ανήκαν κάποτε στην οικογένεια των Τσάρων. Όμως αυτοί, γοητευμένοι από τα υλικά αγαθά του καπιταλισμού έχουν σχεδόν ξεχάσει την αποστολή τους και κωλυσιεργούν αδικαιολόγητα στην πώληση των κοσμημάτων. Έτσι λοιπόν οι Σοβιετικές αρχές στέλνουν στο Παρίσι την Νινότσκα, μια σκληρή κομμουνίστρια, με σκοπό να κάνει έλεγχο στους πράκτορες όσον αφορά την πορεία της αποστολής τους. Παράλληλα όμως η Δούκισσα Σουάνα, μέλος της έκπτωτης τσαρικής οικογένειας και μόνιμη κάτοικος Παρισίων, μαθαίνει για τα κοσμήματα και προσπαθεί να τα επανακτήσει πριν πωληθούν.

Η ψυχρή και άκαμπτη Νινότσκα που απεχθάνεται την Δύση (και βλέπει τον Πύργο του Άιφελ ως αλάνθαστη μεταλλική κατασκευή και τον έρωτα ως απλή χημική ένωση), προσπαθώντας να συνετίσει τους συμπατριώτες της και να «τρέξει» την αποστολή, θα γνωρίσει τον Γάλλο Λεόν. Μαζί του θα γνωρίσει τον δυτικό τρόπο ζωής, αλλά και τον έρωτα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.