Επίσημα ο Αιμίλιος Λιάτσος στην ΕΡΤ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μετά από πολύ καιρό και πολλές διαδικασίες, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε πριν από λίγο, ενέκρινε την πρόσληψη του Αιμίλιου Λιάτσου για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Αν και όπως σας είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα, η απόφαση είχε ληφθεί πριν από καιρό, εντούτοις τα μέλη του ΔΣ περίμεναν να περάσει ο καιρός μέχρι να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση. Έτσι λοιπόν, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΤ: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη σημερινή συνεδρίασή του (Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012), ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα: 

1. Ενέκρινε την πρόσληψη του δημοσιογράφου κ. Αιμίλιου Λιάτσου και την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ. 

2. Ενέκρινε την πρόσληψη του δημοσιογράφου κ. Γεώργιου Αντωνίου και την τοποθέτησή του στη θέση του συντονιστή των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΝΕΤ FM και της ΕΡΑ σπορ. 

3. Ενημερώθηκε από τη Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων κυρία Φωτεινή Γιαννουλάτου για τη λειτουργία του Euronews και την πορεία των διαδικασιών για τη σχεδιαζόμενη μετάδοση του ελληνικού προγράμματος του δικτύου.»   

Τις επόμενες μέρες πάντως, θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για άλλες τοποθετήσεις στελεχών της ΕΡΤ. 

Γρηγόρης Μελάς

newsit

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.