«CORPUS CRISTI» του Terrence Mc Nally

corpus_christi_chytirio
Facebook
Twitter
LinkedIn

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «ΧΥΤΗΡΙΟ» THEATRE & ART CAFÉ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ»

«CORPUS CRISTI» του Terrence Mc Nally

Πρεμιέρα 4 Οκτωβρίου 2102

Η ομάδα artisan παρουσιάζει το αιρετικό έργο του Terrence Mc Nally μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις τον Ιούνιο του 2012 με τις οποίες εγκαινιάσθηκε η νέα εποχή του ΧΥΤΗΡΙΟΥ.

Απόδοση κειμένου Βάσια Παναγοπούλου, Λαέρτης Βασιλείου. Σκηνοθεσία Λαέρτης Βασιλείου.

Παραστάσεις κάθε Πέμπτη και Παρασκευή (μεταμεσονύκτια).

«Η ΦΤΩΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» της Ελένης Γκασούκα

Πρεμιέρα 19 Οκτωβρίου 2012

Η Ελένη Γκασούκα μετά τη Φουρκέτα, επανέρχεται με το νέο της έργο. “Η Φτωχούλα του Θεού”. Μια κωμωδία με φόντο τη συγκίνηση και με πεδίο δράσης και πάλι την ελληνική οικογένεια. Η Δέσποινα (Μυρτώ Αλικάκη), ο σύζυγος ( Χρ. Σαπουτζής), η ξαδέρφη (Μίνα Ορφανού), η θεία (Σοφία Σεϊρλή), ο καλόγερος (Κώστας Δαρλάσης) και η συγγραφέας (Μαρίζα Τσίγκα), παλεύουν σε ακραίες καταστάσεις να βρουν την αλήθεια. Τι πιστεύουν ; ποιόν πιστεύουν ; γιατί πιστεύουν; ένα μικρό παιδί θα τους βοηθήσει να ισορροπήσουν;

Η παράσταση είναι μια θεατρική αφήγηση που παράλληλα με την εξέλιξη της πλοκής επιχειρεί να αναδείξει μέσω του σώματος την γοητεία της κίνησης και τις αποχρώσεις των χαρακτήρων.

Την σκηνοθεσία και την κίνηση υπογράφει η Ελένη Γκασούκα, τη σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, τους φωτισμούς η Κατερίνα Μαραγκουδάκη, τη διδασκαλία νοηματικής η Ανδρονίκη Ξανθοπούλου, και τη μουσική επιμέλεια ο Πάνος Σουρούνης.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο (2 παραστάσεις) και Κυριακή, ώρα 21:15. Λαϊκή απογευματινή 18:15

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.