Ο ΕΔΟΕΑΠ κατέθεσε αγωγή αποζημιώσεως κατά του ελληνικού Δημοσίου / Παζάρι στο ΑΠΕ για τη διοίκηση του

dimosiografos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα από τον κόσμο των media…

Ο ΕΔΟΕΑΠ κατέθεσε αγωγή αποζημιώσεως κατά του ελληνικού Δημοσίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΟΕΑΠ

Το Δ.Σ. του Ταμείου Περίθαλψης των Δημοσιογράφων και Εργαζομένων στα ΜΜΕ, ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την υπ αριθ. 31/24-7-2012 ομόφωνης απόφασής του κατατέθηκε στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, αγωγή αποζημιώσεως κατά του ελληνικού Δημοσίου όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τον Υπουργό Οικονομικών, με την οποία ζητά την αποκατάσταση της περιουσιακής ζημιάς που υπέστη από την υποχρεωτική ανταλλαγή των Τίτλων / Ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου που κατείχε την 9η Μαρτίου 2012 και η οποία ανέρχεται στο 80% περίπου της ονομαστικής αξίας των Ομολόγων, σε όρους καθαρής παρούσας αξίας.

Η νομική βάση της αγωγής του ΕΔΟΕΑΠ, αφορά σε παραβίαση της Αρχής της Ισότητας εφόσον δεν παρέχεται αντιστάθμισμα για την περιουσιακή ζημιά που υπέστη, στον αντισυνταγματικό περιορισμό συνταγματικού δικαιώματος σύμφωνα με το οποίο το Κράτος όφειλε να προστατεύσει τον ΕΔΟΕΑΠ και όλους τους Κοινωνικοασφαλιστικούς Οργανισμούς της χώρας, ανεξαρτήτως της νομικής τους μορφής.

Παράλληλα, συντρέχει παραβίαση της Αρχής της Αναλογικότητας, παραβίαση του άρθρου 1 του 1ου ΠΠ.ΕΣΔΑ για την προστασία της περιουσίας καθώς και παραβίαση του άρθρου 22 παρ. 5 που επιβάλει την προστασία της κοινωνικής ασφάλισης.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και αιτίες, τις οποίες στηρίζει τεκμηριωμένα στην αγωγή του ο ΕΔΟΕΑΠ (Ν.Π.Ι.Δ.), με την υπογραφή των έγκριτων Νομικών καθηγητών κ.κ. Κώστα Χρυσόγονου και Δημητρίου Μέλισσα, ζητείται να γίνει αυτή δεκτή, να καταδικαστεί το ελληνικό Δημόσιο να καταβάλει νομιμότοκα το ποσό των € 71.235.247,05 ως αποζημίωση για τη ζημιά που υπέστη ο Οργανισμός και να κηρυχθεί η απόφαση του Δικαστηρίου προσωρινά εκτελεστή.

Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, συνεχίζει ενωμένη και ακατάπαυστα εργαζόμενη τον αγώνα για τη διεκδίκηση και την προστασία των αποθεματικών και της περιουσίας όλων των ασφαλισμένων του Ταμείου.

Παζάρι στο ΑΠΕ για τη διοίκηση του

Ποιά ονόματα ακούγονται – Σύγκρουση Κεδίκογλου με Μουρούτη για το ποιός θα έχει τον πρώτο λόγο

Της Αγγέλας Νταρζάνου

Το παζάρι της τρικομματικής κυβέρνησης περιμένει το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ) προκειμένου να τοποθετηθεί η νέα διοίκησή του, με βάση τους συσχετισμούς των κομμάτων της συγκυβέρνησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης είναι να σπάσει στα δύο τη θέση του Προέδρου/ Γενικού Διευθυντή του ΑΠΕ – θέση που μέχρι σήμερα κατέχει ο Ηλίας Μάτσικας- σε θέση Προέδρου και ξεχωριστή θέση Διευθύνοντος Συμβούλου, με το επιχείρημα της μετατροπής του ΑΜΠΕ σε ΔΕΚΟ.

Η τροπολογία αναμένεται να περάσει στη Βουλή στο επόμενο διάστημα. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο δημιουργεί μία παραπάνω θέση, αλλά φιλοδοξεί και να..απαλλαγεί από τον σημερινό πρόεδρο Η. Μάτσικα, χωρίς την καταβολή αποζημίωσης – αφού τυπικά καταργείται η θέση του στο οργανόγραμμα- πολύ δε περισσότερο που ο ίδιος αρνείται να παραιτηθεί παρότι η θέση του είναι πολιτική.

Στις καραμπόλες που δημιουργούνται στη μοιρασιά των ανώτατων θέσεων σε καμιά 70αριά ΔΕΚΟ, φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ δεν ενδιαφέρεται για το ΑΠΕ, δεδομένου μάλιστα ότι έχει πάρει τον Πρόεδρο της ΕΡΤ (Ν.Τέλλη) και τον διευθυντή Ειδήσεων (Β.Θωμόπουλο).

Αντίθετα, η ΔΗΜΑΡ διεκδικεί τη θέση του διευθύνοντος Συμβούλου με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Σιαφάκα, παλαιότερα αρχισυντάκτη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Η θέση του Προέδρου του Πρακτορείου θεωρείται δεδομένη, στην επιλογή της Ν.Δ. – αν και εδώ τελευταίως προκύπτει το ερώτημα εάν θα είναι επιλογής του υφυπουργού Σ. Κεδίκογλου ή του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γ. Μουρούτη.

Το ΑΜΠΕ επιχορηγείται από το κράτος με 10 εκ.ευρώ το χρόνο και απασχολεί 270 εργαζόμενους εκ των οποίων 245 δημοσιογράφους. Από αυτούς οι 15 είναι ανταποκριτές στο εξωτερικό και άλλοι 15 στην επαρχία. Εκδίδει δελτία στα αγγλικά και γαλλικά και ιστοσελίδες στα κινέζικα, αλβανικά και ρώσικα.

(αναδημοσίευση από τον “Επενδυτή”)

Πηγή: http://zoornalistas.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3.html

Παραιτήθηκε ο Πασαλάρης από το Εργαστήρι του ΑΝΤ1

Tα βρόντηξε ο Χρήστος Πασαλάρης από τη σχολή του ΑΝΤΕΝΝΑ διαμαρτυρόμενος για τις περικοπές στους μισθούς των «καθηγητών». Η μεν διοίκηση του σταθμού για τις περικοπές επικαλέστηκε τον μικρό αριθμό μαθητών (ποιός θέλει να ασχοληθεί με τα μίντια σήμερα), ο δε Πασαλάρης παραιτήθηκε επικαλούμενος λόγους αρχής.

Στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤΕΝΝΑ η προσέλευση νέων σπουδαστών ήταν χαμηλή και μοιραία ετέθη από τη διοίκηση το θέμα των περικοπών. Ο Χρήστος Πασαλάρης, ο οποίος ήταν επικεφαλής των «καθηγητών» και συνεργαζόταν επί πολλά χρόνια με τη δημοσιογραφική σχολή του Κυριακού έσπευσε να παραιτηθεί λέγοντας αντίο στον ΑΝΤ1, έπειτα από πολλά χρόνια συνεργασίας. O Πασαλάρης θα αποσύρει, λέει, από τη σχολή και δύο από τα βιβλία του που διδάσκονταν στους σπουδαστές.

Μάλλον ο «δάσκαλος» βρήκε δικαιολογία και ευκαιρία για να αποχωρήσει ηρωικά…

Πηγή: http://zoornalistas.blogspot.gr/2012/10/1.html#more

Κυκλοφορεί το ΗΟΤ DOC

Το νέο τεύχος του HOT DOC βρίσκεται στα περίπτερα με θέμα το “Σκάνδαλο Αγροτικής Τράπεζας”.

“Ότι φΑΤΕ, ότι πιείτε και ότι αρπάξει η Πειραιώς

Πως «πείραξαν» τα stress tests των τραπεζών και σκότωσαν την ΑΤΕ

«Αγόρασαν» την ΑΤΕ για όσο άξιζε ένα κτίριο της”.

Και ακόμη στη στήλη media το “Διάλειμμα προγράμματος για τη διαμόρφωση νέων επιχειρηματικών μετώπων”. Πως το ρόλο του αρχισυντάκτη στην τηλεοπτική ενημέρωση αυτό το διάστημα έχουν οι επιχειρηματικές συγκρούσεις…

Στα άλλα αποκαλυπτικά θέματα:

-Το ιδιαίτερο γραφείο του Μεϊμαράκη, οι τοκογλυφίες και η αυτοκτονία

-Ο «Γέρων Παστίτσιος», το facebook και το απόρρητο των επικοινωνιών

-Μιχάλης Ανδρουλιδάκης: «Μισέλ» ο… αφυλάκιστος

-Δικηγόρος της Ελλάδας κατά της Siemens, ο συνήγορος της Siemens

-Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Οι χρεοκοπημένες αλήθειες Στουρνάρα περί βιωσιμότητας

Απόρρητη έκθεση χαρακτηρίζει το ΤΤ βιώσιμο

-Άγιοι: Μεταφυσικοί φόβοι και εμπόριο πάνω στην απόγνωση

-Καταλονία: Η ασύμμετρη απειλή μιας «ασύμμετρης αυτονομίας»

-ΚΛΙΚ στον Έλληνα cyber-παιδεραστή

Η «Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων» για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ

Ανακοίνωση εξέδωσε η συνδικαλιστική παράταξη «Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων», με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΡΤ, αφενός στηλιτεύοντας γενικότερες νοοτροπίες, στάσεις και συμπεριφορές, αφετέρου καταγγέλλοντας συγκεκριμένες πολιτικές παρεμβάσεις, διοικητικές αυθαιρεσίες και αλλοίωση του ενημερωτικού έργου του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Η πλήρης ανακοίνωση έχει ως εξής:

«ΣΚΟΤΑΔ(Η) ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/10/2012

Προσλήψεις κολλητών στην ΕΡΤ ΚΑΙ «ενημέρωση» με άνωθεν εντολές.

Έκρυθμη κατάσταση επικρατεί από το απόγευμα στην ΕΡΤ, προφανώς με αφορμή τον χειρισμό του ζητήματος με τη λίστα που βάζει φωτιά στο πολιτικό σύστημα.

Αποκορύφωμα η δημιουργία επεισοδίου στο στούντιο και τελικά η αντικατάσταση της Έλλης Στάη, από το δελτίο ειδήσεων με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Σίμου.
Προηγουμένως στο καφενείο της ΕΡΤ στον πρώτο όροφο υπήρχε για μιάμιση ώρα ένας απίστευτος συνωστισμός από συντελεστές του δελτίου, που έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλο και αντικαταστάτες τους.

Ως αιτιολογία για όλα αυτά προβάλλεται ανυπακοή της παρουσιάστριας προς τον διευθυντή ειδήσεων Β. Θωμόπουλο, ο οποίος δεν έχει πολλές μέρες που ανέλαβε καθήκοντα, αφού προηγουμένως ολοκλήρωσε το…. έργο του σε ιδιωτικό ραδιοσταθμό και διαδέχθηκε στη ΝΕΤ άλλο στέλεχος, που δεν πρόλαβε να κάτσει στην καρέκλα του και υποχρεώθηκε, κακήν κακώς, σε αποχώρηση.

Σημειώνεται ο τι ο διευθυντής ειδήσεων, που φέρεται ως πρόταση ΠΑΣΟΚ με άρωμα
ΔΗΜΑΡ είχε διατελέσει και παλιότερα γενικός διευθυντής στην ΕΡΤ στις μέρες, Πρωτόπαπα.

Νωρίτερα, στη διάρκεια της χθεσινής στάσης εργασίας, στην ΕΡΤ, υπήρξε, εσκεμμένα, βάναυση προσβολή συνδικαλιστικού δικαιώματος σε βάρος μέλους του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, στον οποίο, με εντολή της ασφάλειας της ΕΡΤ, δεν επιτρεπόταν επί 40 λεπτά, να μπει στο κτίριο αν δεν παρέδιδε προηγουμένως την ταυτότητα του στο Θυρωρείο.

-«Σχέδιο Σκοτάδι», ήταν η στερεότυπη απάντηση που δινόταν από παρατρεχάμενους.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι αυτό το σκοτάδ(η) εκτός από κυβερνητικό σχέδιο ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, είναι και το ονοματεπώνυμο της υπευθύνου ασφαλείας του ραδιομεγάρου, με καταγωγή από την Πύλο και άλλα προσόντα.

Φαίνεται όμως ο τι το πάρτι με τις προσλήψεις κολλητών ως συμβούλων η ως προσωπικό ειδικών θέσεων στη τηλεόραση της ΝΕΤ και το ραδιόφωνο, έχει δημιουργήσει τεταμένη ατμόσφαιρα, ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες για έξωθεν παρεμβάσεις στην λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Στη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης των δημοσιογράφων, την ώρα που η ΕΣΗΕΑ είχε κηρύξει στάση εργασίας, καταγγέλθηκε ότι οι αθρόες προσλήψεις συμβούλων και άλλων με μισθούς υπερδιπλάσιους από την ΣΣΕ, γίνονται, σύμφωνα με ομολογία του κορυφαίου διοικητικού παράγοντα στο ραδιομεγάρου, με « άνωθεν εντολές».

Σημειώνεται ότι από χθες η Κίνηση Επαγγελματικών Δημοσιογράφων έχει καταγγείλει -και στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ- σχέδιο κυβερνητικής εκτροπής στα δημόσια ΜΜΕ, που επιβεβαιώθηκε χθες στην πράξη από τους χειρισμούς της διοίκησης της ΕΡΤ και το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Κεδίκογλου.

Ταυτόχρονα υπάρχει και το ζήτημα με την προώθηση τροπολογίας που ΑΛΛΟΙΏΝΕΙ μέχρι καταργήσεως τον δημοσιογραφικό χαρακτήρα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Αντίστοιχες είναι και οι εξελίξεις στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων»

Πηγή: http://newpost.gr/post/158533/anakoinosi-tis-kinisis-epaggelmation-dimosiografon-gia-tis-ekselikseis-stin-ert/

Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης Δημοσιογράφων ΕΡΤ για τις προσλήψεις ειδικών συμβούλων

Κατά την Γενική Συνέλευση δημοσιογράφων ΕΡΤ που πραγματοποιήθηκε σήμερα 3/10/12, αποφασίστηκε:

Η ρητή καταδίκη προκλητικών προσλήψεων ειδικών συμβούλων και Προσωπικού Ειδικών Θέσεων οι οποίες, καθώς γίνονται σε περίοδο κρίσης και θυσιών του ελληνικού λαού, οικονομικής ασφυξίας της ΕΡΤ από την «αρπαγή» του 25% του ανταποδοτικού τέλους και διαδοχικών περικοπών των μισθών μας, προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και υπονομεύουν την ίδια την ΕΡΤ.

Τα νέα δεδομένα υπογραμμίζουν ακόμη περισσότερο την ανάγκη της

θεσμικής ανεξαρτητοποίησης της ΕΡΤ, η οποία πρέπει να προωθηθεί σε κλίμα

πολιτικής συνεννόησης και με συμμετοχή των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Στη συγκυρία αυτή καθίσταται αναγκαία η άμεση εξεύρεση νομοθετικήςλύσης για τους άξιους και αξιολογημένους συναδέλφους με συμβάσεις

ορισμένου χρόνου, που λήγουν τους επόμενους μήνες.

Απαιτούμε από την Διοίκηση συγκεκριμένες αποφάσεις μέχρι τέλος Οκτωβρίου, οι οποίες θα ληφθούν με τη συμμετοχή και τη συμφωνία των εκπροσώπων των εργαζομένων και της ΕΣΗΕΑ.

Ως το τέλος Οκτωβρίου πρέπει επίσης να πραγματοποιηθεί η διαβούλευση για την υπογραφή ΣΣΕ που εκκρεμεί από το 2008 στο πλαίσιο ΚοινήςΥπουργικής απόφασης, όπως έχει νομοθετηθεί από τις αρχές του 2012.

Απαιτούμε να διασφαλισθεί η απρόσκοπη καταβολή των δεδουλευμένων αμοιβών για υπερωριακή απασχόληση.

Τέλος ζητούμε τα θέματα που θίγουν στην επιστολή τους από 21/9/12 οι εκπρόσωποι μας να συμπεριληφθούν στην ημερήσια διάταξη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ και να απαντηθούν το γρηγορότερο.
Η Γενική Συνέλευση των Δημοσιογράφων της ΕΡΤ

Επιστολή προς τη Μ. Τεγοπούλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε την ακόλουθη επιστολή στην Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο του Διοικητικού Συμβουλίου της «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ» κυρία Μάνια Τεγοπούλου:

«Κυρία Τεγοπούλου,

Πληροφορηθήκαμε ότι δεν στέλνετε καταστάσεις στο ταμείο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ για τους συναδέλφους δημοσιογράφους, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, καθώς δεν τους έχετε καταβάλει τις οφειλόμενες δεδουλευμένες αποδοχές τους. Ζητούμε να τηρήσετε τη νομιμότητα και να προβείτε στην άμεση αποστολή των καταστάσεων ασφάλισης των συναδέλφων, όπως υποχρεούστε από το νόμο.

Ερώτηση Γ. Μιχελάκη για το Euronews

Στη Βουλή φέρνει ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης την υπόθεση του ελληνόφωνου Euronews, με ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ δεν μπορεί – βάση νόμου – να παρέχει επίγεια ψηφιακή συχνότητα, η οποία αποτελεί δημόσια περιουσία, σε έναν ανταγωνιστή της, το Euronews, που αναμένεται να προβάλει 24ωρο ειδησεογραφικό πρόγραμμα στα ελληνικά.

Ο κ. Μιχελάκης αναφέρει συγκεκριμένα «πώς είναι δυνατόν να διατίθενται οι συχνότητες της Ε.Ρ.Τ. κατά παρέκκλιση των ρητών περιορισμών που προβλέπονται από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο; Για τις εκπομπές που πρόκειται να προβάλλει το ελληνόφωνο Euronews από το επίγειο δίκτυο της Ε.Ρ.Τ., σύμφωνα τουλάχιστον με τη δήλωση του επικεφαλής του σταθμού, διαθέτει την απαιτούμενη αδειοδότηση από το ΕΣΡ ως πάροχος περιεχομένου;».

Υπενθυμίζεται ότι το νέο ΔΣ της ΕΡΤ αποφάσισε να επαναδιαπραγματευτει τη σχετική σύμβαση, ενώ έχει προειδοποιήσει ότι θα αναζητήσει τυχόν ποινικές ευθύνες για τη διαχείριση της υπόθεσης.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής του Euronews Μάικλ Πίτερς αναφέρει ότι δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση από την ΕΡΤ για το ζήτημα.

Προσθέτει πως ίσως πρόκειται για παρεξήγηση, καθώς η δημόσια τηλεόραση έχει δεσμευθεί για την εκπομπή από το επίγειο δίκτυο της, αφού ήδη το Euronews εκπέμπει στην Ελλάδα στα αγγλικά και τα γαλλικά. «Ίσως πρόκειται για παρεξήγηση.

Η ΕΡΤ είναι συνεργάτης μας και έχει δεσμευτεί για την εκπομπή από το επίγειο δίκτυο της, αφού ήδη εκπέμπουμε στην Ελλάδα, στα αγγλικά και τα γαλλικά» ανέφερε ο κ. Πίτερς.

Μέχρι σήμερα πάντως, κανείς από το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ, δεν έχει απαντήσει στα ερωτήματα που προέκυψαν με την υπόθεση Euronews, ούτε για το πώς συμφωνήθηκε η παραχώρηση επίγειας ψηφιακής συχνότητας προς εκμετάλλευση, ούτε για την διάρκεια που θα έχει αυτή η συνεργασία μεταξύ ανταγωνιστών, ούτε το αντάλλαγμα που θα έχει η ΕΡΤ και κατ’ επέκταση το ελληνικό Δημόσιο, από αυτή την παραχώρηση.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/213939/voles-g-mihelaki-kata-ert-gia-to-ellinofono-euronews-/

Τριμερείς συναντήσεις ζητουν τα σωματεία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σωματείων

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΤΕΡ προσέφυγαν με αιτήσεις τους στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, προκειμένου να ορίσει τριμερείς συναντήσεις, μεταξύ των εκπροσώπων των σωματείων των εργαζομένων, των εργοδοτριών εταιρειών και του Υπουργείου για τα προβλήματα που υφίστανται: στις εφημερίδες «ATHENS NEWS», «ΕSPRESSO», «ΑΥΡΙΑΝΗ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH 96», και στους τηλεοπτικούς σταθμούς «SPORT TV» και « SUNNY CHANNEL».

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων αναμένουν την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου, προκειμένου να δοθεί μια διέξοδος στα μεγάλα εργασιακά προβλήματα των συναδέλφων.

Κώδικες για την προβολή θεμάτων μεταναστών

Τους Κώδικες δημοσιογραφικής δεοντολογίας για την κάλυψη των θεμάτων που αφορούν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, θυμίζει προς τους διευθυντές αλλά και όλους τους συντάκτες θυμίζει η “Συσπείρωση” στην ΕΣΗΕΑ.

Οι Κώδικες περιλαμβάνουν όλες τις αρχές που οφείλει ένας δημοσιογράφος να σέβεται και τα τηρεί στην προβολή των θεμάτων που αφορούν σε πρόσφυγες και μετανάστες, αρχές που καταπατούνται βάναυσα στα ελληνικά ΜΜΕ. Το μήνυμα προς τους διευθυντές με τις “ξεχασμένες” πια αρχές στο site της Συσπείρωσης.

Πηγές: http://www.paron.gr/typologies/?paged=2 / http://syspeirosi.wordpress.com/

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.